Kolik cukroví?

Profilova fotka
Prosím Vás cerečky, kolik kilo curkoví byste napekli asi pro 80 lidí??vůbec nemám představu.. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My měli 60 lidí, cukroví asi 10 kilo a snědly se asi 2 kila? =-) Nevím, jak by to jelo, kdyby nebylo takové horko, ale se sladkým to rozhodně nepřehánět :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky si říkám, že nechcu teho nechat napect zbytečně moc..navic my budem dávat pak každému jak bude odchátet výslužku..
Odpovědět
Rozhodně to nepřeháněj;)... u nás sed teď o víkendu ze zákusků nesnedlo vůbec nic :-( každý si dal dort, a pak se jedlo hodně slané... hold v tom vedru nikdo moc sladké nechce... teda panna cotty se ujaly, ale klasické špičky, větrníky, apod. skoro vůbec
Odpovědět
@weweruska22 A to u nás se zas zákusky snědli všechny,a když budeš dávat i výslužky...tak je blbost mít třeba jen dvě kila.
Odpovědět
Je to podle svatebcanu, o vikendu jsme slavili narozeniny a domaci venecky a vetrnicky rychle ubyvaly :-), ale to same bylo s chlebicky a rizecky, jsme zrava rodina :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my meli 46 hostu, vetsinou par a vysluzka byla pro par. 30 kg cukrovi a 4 krabice od kurat plne kolacu :-D. Zbylo toho dost :-).
Odpovědět
Pro 80 lidí plánujeme 10 kg koláčů a cukroví jen 4 kg na stoly. Svatební dort bude mít 10 kg, myslím, že více sladkého se nesní. Výslužky neplánujeme
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den, meli jsme 70lidi a nechali jsme udelat z belgicke cokolady a pralinek 70 mini zakusku. zakusky byly lehke, nadherne na pohled a stejne se nesnedla ani tretina. spis u nas mela uspech cokoladova fontana
Odpovědět
Profilova fotka
300 koláčků, 7,5 kila minizákusků. Lidí bylo asi 52, něco na stolech, zbytek ve výslužkách a 2 větších krabicích určených do práce. Stačilo to, něco i zbylo (ale jen maloučko). Závisí na tom, kolik sladkožroutů máte a hlavně jaké bude vedro. My měli skoro 39 °C, ke kafi si primárně lidi dali dort a z jídla stejně nejvíc frčely saláty, ovoce a sele :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi no myme svatbu 19. záři takže snad tak tropy nebudou :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?