Koláčky - množství pro cca 40 lidí

Mohla bych se prosím zeptat, kdo jste měl/nebo plánujete svatbu pro cca 40 lidí, kolik kg koláčků jste objednávali? Jsou 4 kg tak akorát? Vychází to přibližně 10 ks na osobu. Mně osobně to přijde až moc, ale to bude asi tím, že já koláčky nejím. :-D Kromě koláčků a dortu, budeme mít ještě perníčky, jinak už jiné sladké ne... A je to myšleno pouze na hostinu (nechceme výslužky). Díky za názory. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dle mého názoru, je to ideální množství. Píšete, přepočtem, že koláček má 10 g a to je jednohubka. My máme koláčky 18 g a doporučuji 3-5 ks na osobu a to mají na stole ještě zákusky, linecké cukroví a dort. Vy toho sladkého zas tak moc mít nebudete, proto bych určitě menší množství nebrala. A navíc, pokud budou koláčky dobré, bude jich i málo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
My jsme měli 1000 koláčků v jedné várce, 300 přiobjednala tchýně, protože měla pocit, že to bude málo (k dortu a cukroví podotýkám). Hostů do 80, nevím přesně. Nedá se říct, že bych jich nějak extra moc zbylo a to jsme ani nedávali výslužky (i když obsluha v hotelu se rozhodla pozdně odcházejícím něco dávat, ale také toho nebylo nějak moc). Asi jsme měli nenažrané hosty =) ale opravdu, zbylo asi 200? Jestli vůbec. S tím, že jsem pak nesla do práce a pár známým to vyšlo akorát.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?