Koláče z pekařství Boček - měly jste?

Ahoj holky, zvažujeme koláče z pekařství Boček (Krmelín a okolí). Jsou výborné a za skvělou cenu, ale vydávají je jen ve středu. Zvažuju tedy, jak je do soboty zachovám v "jedlém" stavu, nebo se jestli se mám podívat po jiném pekařství. Na zkoušku jsme si je koupili a vydrželi je nesníst až do soboty. Měla jsem je celou dobu v ledničce v sáčku, ale přece jen už pak nebyly tak křehké, jako první a druhý den. Neřešila jste některá stejnou situaci? Moc díky za názory!
Odpovědět
Taky jsem o tom slyšela, že je dělají jen ve středu a přijde mi to takové zvláštní. Já osobně doporučuji cukrárnu Berušku ze Sviadnova. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já bydlím ve Staré Vsi nad Ondřejnicí vedle Krmelína a taky jsem zvažovala mezi Bočkem a Šeděnkou u nás, a nakonec vyhrál Šeděnka, mi chutnají více než od Bočka, ale kamarádka měla od Bočka a byla nadšená. Měli jsme koláče na rozvážení před svatbou (na svatbě jsme měli domácí) a vydali je nám v den rozvážení a to bylo v úterý a pátek, záleží na domluvě. :-)
Odpovědět
My jsme to vyřešili tak, že jsme objednali mini máslové koláčky od Bočka (ty pečou na kterýkoli den) a byly výborné, všichni si je chválili a nikdo nepoznal, že nebyly "svatební". Vyšly na 5 Kč/ks a do klasické krabičky 13*18cm nám jich vešlo 16. Máme je objednané i na hostinu :-) Dělají je s tvarohem, mákem, ořechy a povidly.
Odpovědět
no, vydávat svatební koláče ve středu je trochu nešikovné :-) Už jsem zjišťovala, ke komu bych je mohla dát do velkého mrazáku, ale nechci to hrotit za každou cenu kvůli pár ušetřeným korunám. To jen, že nám hrozně chutnají a odjinud zatím vyzkoušeno nemám. Když tak je nakoupím alespoň našim do práce jako výslužky. Každopádně ale děkuju za typy na Šeděnku i Berušku, zkusím ochutnat i tam. Netušíte, jak se tam pohybují cenově? Díky moc :-)
Odpovědět
@agtari ty jsme taky ochutnávali a byly skvělé, takže i to by byla možnost a vůbec mě to nenapadlo. Díky! :-)
Odpovědět
@juka22 V Berušce myslím okolo 10,- Kč ale jsou fakt velké a plno náplně a skvěle chutnají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@juka22 Už si to nepamatuju přesně, ale kolem 8 Kč se to myslím pohybuje u Šeděnky, ale nejsem si úplně jistá, ale pod 10 Kč to bude určitě. :-)
Odpovědět
Ahoj, zkus pekařství Šeděnka ze Staré Vsi n/O. Ti mají koláče taky výborné...
Odpovědět
Moc děkuju holky! Ve středu pojedu okolo Šeděnky i Berušky, tak koupím na zkoušku domů a vybereme. K Bočkovi jsem už volala, jestli by to přece jen nějak nešlo a nešlo, takže je to pase a koupím tam jen malé koláčky, jak píše agtari.
Odpovědět
ještě jednou holky děkuju za typy. Nakonec jsme na svatbu zvolili koláče z pekařství Šeděnka a byly famózní! Objednala jsem ze zvědavosti i borůvkové a po těch se okamžitě zaprášilo. Hosté pátrali po dalších :-) Cenově byly koláčky tuším za 9, zdobnější za 10 Kč, nemůžu ale najít účtenku. Každopádně, pokud bych potřebovala na nějakou akci koláče, objednám je tam. Pečou je tam tuším v úterý, čvrtek, pátek a sobotu. Do práce jsme před svatbou kupovali z pekařství Boček za 8,8 Kč a byly taky úžasné. Jen je bohužel dělají pouze v ty středy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?