Koláče na svatbu - jak se hýbou ceny?

Profilova fotka
Ahoj :-) Začali jsme řešit koláče, ale zarazila nás cena za jeden. Zatím jsme nenarazili na nikoho, kdo by měl méně než 8,-Kč. Objevila se i částka 11,-Kč za středně velký koláček. Když jsem se koukala tady, tak jste některé psaly, že jste měly koláčky za 3,-Kč nebo 3,50 Kč (nevím, jaký kraj). Prosím, jak se tedy ta cena pohybuje??
Odpovědět
1
2
Za 3 - 3,50 Kč? Kde žiješ? :-D Já koupila v sobotu na farmářských trzích svatební koláčky, mimochodem moc dobré, chodíme na ně pravidelně (Dostálovy koláče) a jeden byl za 12 korun. Za 3 kačky dneska koláč fakt nekoupíš!
Odpovědět
My jsme většinou taky naráželi na cenu 10-13 korun.. Ale nakonec jsme našli jednu skvělou milou paní, co peče za 6,50,-.. chceš kontakt?
Odpovědět
Profilova fotka
@weka No já na tu cenu přišla díky tomu, že to tady některé psaly....a koukali jsme se na nějakou cateringovou firmu u Prahy a tam jeden koláček vychází přes 3,-Kč, takže můj výmysl to není :-) Ale tady na Karvinsku právě vše přes 8,-Kč, tak chci zjistit, zda tomu opravdu tak je nebo ne....
Odpovědět
Profilova fotka
@tedrezka Určitě ano...budu ráda :-) A odkud je??
Odpovědět
@nemcovakn napsala jsem soukr. zprávy..
Odpovědět
Profilova fotka
@tedrezka Ještě jednou moc děkuji :-)
Odpovědět
@tedrezka Můžu taky poprosit o kontakt na ty koláčky? Děkuju ;-)
Odpovědět
Ahoj Tedrezka, můžu taky poprosit o kontakt na koláčky. :-) děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@hanagrun @zabam Tak koukám, že aspoň nejsme jediní :-D
Odpovědět
to nejste :-) našli jsme nejlevnější za 8,-, takže uvítám nižší cenu ;-)
Odpovědět
Cena není to nejdůležitější, ale kvalita. Raději koupím výborné 12Kč/ks než nic moc za 8Kč. Tím nechci říct, že výše doporučované koláče nejsou dobré. Proto radím vyzkoušet! Za sebe doporučuju paní Godulovou z Hradiště (loni byla cena 10Kč/ks).
Odpovědět
Profilova fotka
@bonifac13 Teď je má za 11,-Kč, ale hlavně....celý srpen má dovolenou, takže musíme hledat jinde.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zabam A kde?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme právě byli zaměřeni na paní Godulovou, ptž ji tady každý chválil...ale včera jsem jí volala a řekla mi, že celý srpen nepeče, ptž má dovolenou. My máme svatbu 6.9., takže pro nás tedy paní Godulová není možná a musíme hledat jinde...
Odpovědět
pekárna šeděnka-stará ves, krmelín mají za 8,50. a pak mám paní na doporučení za 8-a to budu mít koláče zítra na ochutnání. tak uvidím.
Odpovědět
nemcova to jo, v Praze můžou mít za 3 Kč, ale to jsou koláče jako pětikoruna, ne ty klasické z Moravy, to je velký rozdíl. Pod 8 korun si myslím ti je nikdo neupeče. Loni jsme objeli všechny a ceny 8-12 Kč a jak tu někdo píše, taky důležitá kvalita. Za mě Dostál, Šeděnková.
Odpovědět
Profilova fotka
@weka Já si právě říkala, že to určo budou ty malé...ale raději jsem se zeptala :-)
Odpovědět
Paní Godulová lítá na prázdniny za dcerou do Ameriky, taky jsem chtěla péct u ní... A je pravda, že Pražské koláčky jsou mrňavé. Můj nastávající je Pražák a chceme mít koláče půl na půl. Aby Pražáci věděli, co je pořádný koláč a Ostravaci měli být na co pyšní :-) Každopádně hlavní rozdíl mezi koláčema je ten, že naše jsou plněné dovnitř, zatímco pražské jsou jenom těsto s důlkem a náplň navrch...
Odpovědět
Profilova fotka
@wannya Tak to děkuji za info :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
svatební koláčky pečou i ve výrobně Hladké Životice a jsou moooc dobré ks/7,50
Odpovědět
Takže myslíte že za klasický malý koláček je cena 7,-/ks OK? Máme kontakt na paní Kokořovou, je z Horní Bečvy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@osmicka8 Určitě ano....my nakonec sehnali koláčky za 8,-Kč kus :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj holky, prosím vás neznáte nějakou supr pekařku svatebních koláčů?Do 11 kč za kus. Havířov, Šenov, Ostrava, Frýdek- Místek a okolí? Děkuji předem za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tip na koláče pekařství Šeděnka, jsou výborné a myyslím, že byla dobrá cena. Zkoušela jsem na narozeninách a fakt super
Odpovědět
Ahoj holky,já to napíšu jen pro zajímavost.Měla jsem koláčky a dort od dorty od Rozárky a tam jeden koláček vyšel na 1.65 Kč za kus.Paní jich má 150 až 170 do kg cena 270Kč,průměr 2,5 až 3,5 cm a 5 druhů.Chuťově vše luxus včetně dortu.Akorát je paní nemá v nabídce,dělá je na vyžádání.Takže prý nerostou :-D .
Odpovědět
Kacka319 na Moravě nemáme ty vaše jednohubky za 2 koruny, ale pořádné koláče, které nejdou pod 10 Kč. Jinak taky doporučuji pekařství Šeděnka a v Porubě Dostálovy koláče. Jinak v březn je veletrh v Gongu a tam jsou snad všichni pekaři a cukráři z širokého okolí. Tak se oplatí zajet tam a ochutnat.
Odpovědět
My budeme mít z malé pekárničky v Třinci a ceny budou 11,50-12,50/ks dělají 5 druhů, plus si necháme robvnou upéct i velké koláče a "roládky" pro svatebčany
Odpovědět
@tedrezka ahoj prosím o kontakt na koláče
Odpovědět
ahoj holky prosím o kontakt na svatebni koláče jsem z Frýdku-Místku děkuji popřípadě na dort :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?