Kdo vyrábí skvělé dorty v Praze?

Profilova fotka
Ahoj holky, doporučíte mi někoho, kdo by nám udělal svatební dort z Prahy? díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, záleží hodně na tom, jakou představu o dortu máte. Jestli chcete spíše nějakou klasiku, nebo moderní "designový" dort, nebo něco lehce neformálního jako je "nahý" dort (naked cake). V Praze je možností opravu spousta :-) Jinak možná by bylo dobré (pokud to jde), změnit Otázku na Diskusi, abyste mohla na případné odpovědi reagovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já tu mohu doporučit Mňaminy. Koukněte tu do prof profilů.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli nadhernej dort z Annamagalena cukrarny... Staci kouknout na jejich facebook, jsou skveli ;) Dort dovezou v chladaku az na misto, parada :)
Odpovědět
Ahoj,zkus dorty od Rozarky.Úplná spokojenost,dort byl naprosto úžasný,jak po vzhledové,tak i chuťové stránce. Stejně tak cupcaky,makronky i koláčky. Vše nám dovezla na místo a to nebylo zrovna kousek od Prahy cca 150 km.Od paní Lucky jsem poté objednala několik dalších dortů k různým oslavám a musím říci že kvalita je stále dokonalá.
Odpovědět
Já doporučuju Vymazlené dortíčky Rudná (profil na facebooku pod tímto nickem, tam najdeš víc informací i fotky). Dort byl nádherný na pohled, vynikající chuťově a hlavně kvalitní suroviny. Vím, že by nepoužila žádné zbytečné barvivové a éčkové prostředky (např. pokud potřebuje obarvit hmotu na červeno, udělá redukci z červeného ovoce, atd.).
Odpovědět
Ahoj, doporučuju cukrárnu Dorty domů, Praha Podolí, skvělý tým paní Dezortové, dovezou vše na místo, nabalí výslužky, zhotoví dort dle vlastního návrhu, napečou svatební koláčky, vyrobí mini dezerty.... Po všem se rychle zaprášilo :)
Odpovědět
Prague City Cake, krásné a navíc velmi chutné dorty. Erhart má také dobré dezerty, ale komunikaci by mohli zlepšit. Po chuťové stránce bych nejvíc věřila Saint Tropez, protože je to podle mě nejlepší cukrárna v Praze.
Odpovědět
Café Mozart a nebo kousek za Prahou ve Všeradicích Somnium (zde mají i dobré ceny - měli jsme třípatrový svatební dort za 1750,-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me vrel doporučení pani Vendula - edortiky.cz :-) dort si jedenn kamarád pridaval 3x....kolacky si pochvalovali naprosto vsichni a zakusky byly tresnicka na dortu :-) nemela jsem zadnou designovou specialitu takze nemam osobní zkušenost, ale chutove pohadka..navic vse doveze na misto a cenove vas taky nezniči :-)
Odpovědět
nejlepší je Karlíkova továrna na dorty, udělají vše dle vašich představ, skvělá cena
Odpovědět
Doporučuji cukrárnu ve Zdibech. Chuťově vynikající dorty. Dělají tedy hlavně bezlepkové svatební dorty, ale udělají i normální dort. Facebook Pečeme bez lepku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?