KDO u Vás rozváží svatební koláčky?

Holky, prosím o zkušenosti, kdo u Vás rozváží svatební koláčky? Máme doma spor kvůli tomu, neboť přítel chce aby je rozvezla jeho sestra (26let, žádné dítě) :-| Já jsem zase proto aby jsme si je rozvezli sami, přijde mi to hezká příležitost si s každým popovídat a tak. Děkuji za zkušenosti :-) Svatbě zdar :-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nas nikdo kolacky nerozvazi, tak neporadim, ale kdybych mela rozvazet kolacky, tak je asi rozvezu sama s zenichem, ale kdyby kvuli tomu mela byt hadka, tak at si to udela jak chce on. :-N Ja jsem rada, ze mi nastavajici do niceho nekeca, vsechno si muzu udelat podle sebe a mam klid :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já a ženich. Jo a tchýně si je po všech svých kámoškách, které neznám, roznese sama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme si je rozvazet sami s partnerem, spojime to s rozdanim svatebniho oznameni :)
Odpovědět
Presne tak jsem si to predstavovala ja :-S ]-( To bude jeste boj doma :D
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem Přesně takhle to máme i my :)
Odpovědět
Část nám roznesla moje sestra, část jsem si rozvezla sama (jako řidič, ona rozdávala). Muž byl měsíc před svatbou pořád pracovně pryč a čekat déle už jsem nechtěla. Rozváželi jsme 14 dní předem i s oznámením, ale všichni pozvaní byli s datem seznámeni dopředu :)
Odpovědět
U mých rodičů to bude roznášet moje ségra (18) se sestřenkou (9). U přítelovy rodiny to rozneseme sami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás nikdo, svatební koláčky nerozvážíme (o tom, že se to dělá jsem slyšela až tady na beremese :D), ale určitě bych je případně chtěla rozvážet já s přítelem (přijde mi to jako dobrá příležitost k předání oznámení a krátkému rozhovoru).
Odpovědět
Profilova fotka
My si je teda taky budeme rozvážet sami, ale vzhledem k tomu, že těch balíčků je opravdu hodně, tak případně poprosím mamku a bráchu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?