Kdo peče nejlepší svatební koláčky ve Vlčnově?

Jmenují se Vlčnovské vdolečky a jsou prý úplně bezkonkurenční... na internetu jsem našla mnoho informací, ale žádné doporučení, kdo je peče nejlépe... Pokud máte nějakou zkušenost, prosím dejte mi kontakt... Nevadí, když budou dražší, hlavně aby nebyly ošizený.....
Odpovědět
Profilova fotka
No a ochutnala jsi to někdy? Mám na Moravě půlku příbuzných a zrovna že by tohle bylo lepší než klasický koláček, to bych netvrdila...jinak nejlíp určitě moje babička a na druhým místě tihle www.beremese.cz/katalog/firma/sunlenk...
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to tam peče každá druhá tetina :-). My máme myslím taky od téhle "firmy". Jinak se dají ještě objednávat v Uherském Brodě na náměstí na rožku.
Odpovědět
tak na vlčnovské vdolečky jsme ulítlá celá rodina, jsou vynikající a pro mě teda rozhodně lepší než klasické koláče :-D. Na svatbu jsme pro ně jeli z Ostravy až do Brodu a celé ostravské osazenstvo si je zamilovalo a když jede náhodou někdo kolem Brodu, tak sbírá objednávky a pak vdolečky ostatbím přiveze :-D. Jinak pokud jsi je nezkoušela, tak je prodávají v Albertu (v hypermarketu - u supermarketu si nejsem jistá) - aspoň teda tady u nás v Ostravě je mají. Jsou taky dobré, ale ty co vozíme my, jsou ještě lepší. Kdo je dělá přímo ve Vlčnově, to netuším, ale souhlasím s "becicka", že se tam snad pečou v každé rodině. Nám je objednávala na svatbu babička v Uherském Brodě na náměstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Soulasim s @barbora_b, ted jsem se ptala mamky od koho jsme meli kolacky my. A rekla pani Josefikova z Vlcnova PS jeli jsme si pro ne az v Brna. Daji se sice koupit i bliz, ale tyto jsou opravdu nejlepsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Nejsou vlčnovské vdolečky jako vlčnovské vdolečky :). Ty naše jsou podle tradiční receptury, ručně a s láskou dělané. Jsme první pekárna ve Vlčnově s dlouholetou historií a velkou řádkou referencí z celé republiky. Přijeďte někdy nakouknout a ochutnat nebo navštivte naše stránky na Facebooku. Vůně Vás k nám dovede.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Nás vdolečky od Josefíků popravdě hodně zklamaly, mnohem byly od paní Chvílové (na rožku velkého náměstí v Uh.Brodě) a náš bezkonkurenční top jsou vdolečky od paní Fichrové z Vlčnova. Na druhou stranu chuť je individuální vlastnost a tak doporučuji koupit pár kousků od třeba 5 výrobců a určit si vlastního favorita - hlavně pokud jste na vdolečky ujetí jako my a kupujete třeba 1000 ks, tak ať máte ty pro Vás nej.. :)
Odpovědět
Vdolečky od vlcnovskevdolecky.cz můžu jen doporučit, měli jsme je na svatbě před dvěma týdny a perfektní, i dodání poštou bylo bez problémů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Taky jsme měli na svatbě vdolečky od paní Josefíkové a za mě tedy zklamání velké. Je to sice už 3 roky zpátky, ale namíchali nám čerstvé a staré vdolečky. Brali jsme jich docela dost, tak jsme si toho nevšimli a upozornili nás na to až hosté. Za mě tedy rozhodně nedoporučuju, i ty čerstvé nebyly nijak výjimečné. Navíc nám paní Josefíková několik týdnů po přijetí objednávky zvýšila cenu za koláčky, což mi nepřijde příliš solidní, jestliže jednou objednávku přijala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?