Kdo nám udělá dort na naše výročí? (Praha)

Ahoj, je tu někdo, kdo by nám udělal dort podle představ, případně nemáte kontakt na někoho, kdo peče vynikající dorty a je z Prahy? Chtěla bych jednoduchý elegantní jednopatrový malý dortík pro dvě osoby. Korpus asi red velvet, krém ještě nevím, chtěla bych něco lahodného, třeba mandlový krém, případně vanilkový s pravou vanilkou. Krém lehký, ale poctivý, jsem na to docela náročná. Desing dortu si představuju jako na obrázku č. 1: tj. marcipán nebo fondán a plastický ornament (viz obrázek 2 - siluety nevěsty a ženicha a dvou koček). Budu moc ráda za doporučení i nabídky PRO, pokud tu někdo takový je. Moc se mi líbí dorty Mifa, ale ty jsou ze Zruče nad Sázavou. :-( Zatím jsem kontaktovala dvě cukrárny v Praze, které znám a s jejichž kvalitou surovin jsem spokojená: Bake shop a Saint Tropez. Z Bake shopu mi však nabídli dort s motivem na rýžový papír, což se mi nelíbí, a ze Saint Tropez se mi ještě nikdo neozval... Budu ráda za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Já bych zkusila Sweetdots. Dělají krásné designové sladkosti (projdi si jejich profil na FB a uvidíš) a i chutově je to paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Dort dle Vaší představy není problém vyrobit. Dorty u nás v cukrárně ve Zdibech potahujume pouze marcipánem, plastický ornament bychom také vyřezali přímo z obarveného černého marcipánu. Dort můžeme vyrobit bez lepku, rozdíl v chuti nepoznáte. Ideálně red velvet s krémem z mascarpone. Pošlete kontakt nebo zavolejte a dohodneme se.
Odpovědět
Za mě Annamagdalena.... super cukrárna :)
Odpovědět
Muzes zkusit boulangerie Millème na Jiraku - http://milleme.cz/ je to francouzska kavarna/cukrarna/pekarna, nevim jestli znas? maji tam luxusni kafe a jeste luxusnejsi dorty.. ale nevim, jestli pecou na zakazku, to by ses tam musela zeptat :) Kazdopadne co se tyce chuti doporucuju.
Odpovědět
Wow, děkuji moc, holky! Obojí vypadá moc krásně, kontaktovala jsem všechny (včetně PRO zde), tak uvidíme podle nabídek. :-) Ale snesu i další tipy a čím víc, tím líp. :-)
Odpovědět
@karlajasmine Neznám, poptám, děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?