Kdo by mi upekl svatební dort s krajkovou aplikací?

Profilova fotka
Ahoj holky, nenechávala jste si některá z vás péct tenhle dort? Zatím mi všichni tvrdí, že neví, co je to ta krajková "aplikace", že se s tím nikdy nesetkali.. takže buď jsem si vybrala něco nemožného anebo jsem narazila na samé ne pro mě vhodné cukráře.. Budu ráda za jakékoliv rady, tipy.. případně kdybyste věděly, co je to za tu krajkovou "aplikaci", budu moc ráda... děkuju :-)
Odpovědět
ahojky, jestli máš facebook, zkus se zeptat na facebooku Ostravske Dortiky - slečna je moc šikovná a dělá různé květinové aplikace atp., třeba bude vědět... nebo ti dá kontakt na někoho, kdo by mohl vědět ;-) mám pocit, že jsem ji viděla i tady na beremku, zkus pohledat...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pokud vim, tak na tyto krajkove aplikace existuji silikonove formy. Znam to z cukrarskych potreb.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem cukrář, ale strašně rád Googlím :) - myslím, že toto by mohlo být zhruba ono: http://www.wilton.cz/clanek-30-93-jed... včetně receptu a popisu, jak na to. Přeji pěkný den. :)
Odpovědět
Tady je odkaz na ty formy , jen trochu vzorově jiné http://dortisimo.cz/eshop/2065-am0108... Pokud to cukrářky neznají, tak to nejsou ty pravé , protože nesledují novinky v cukrářství . ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky to je patchwork...je to takové vypichovátko.Jsou to různé formičky z takovými vzory ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@zoooza @nininka23 @honzajezdik_photography @radkaja @radkazl @mslaba Moc vám všem děkuju za rady :) já si právě říkala, že na tom nemůže být pro zkušenou cukrářku nic moc složitého, určitě se zkusím poohlédnout po někom jiném.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
bud na to je silikonka,vykrajovatko nebo se to maluje jak na pernicky.... zalezi jak si to kdo preje :D
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě zkus Google. Na tuto krajku je spousta odkazů. Doporučuju zkusit soukromé cukrářky co pečou doma, ty mladší. Tyhle holky sledují co je v cukrařině in. Viděla jsem i silikonovou formu a dort vypadá skvěle. Návod na takový dort je na you...cz odkaz je myslim 5 způsobů zdobení dortů.
Odpovědět
Profilova fotka
škoda, že jsi až z od Plzně - upekla bych ti ho, ta krajka se dá běžně sehna na cukrářských e-shopech a dělá se speciální (pro krajky určenou) hmotou, nebo se dá udělat i královskou glazurou, ale na to je potřeba pevná ruka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?