Kde v Praze sehnat dvoupatrový svatební dort pod tři tisíce?

Milé nevěsty, mohly byste nám poradit, kde si v Praze nechat objednat cenově dostupný dort? Rádi bychom jednoduchý dvoupatrový potažený marcipánem za méně než tři tisíce. Moc děkujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
To se udělá tak, že si koupíte dva standardní marcipánové dorty, jeden větší na druhý menší. Pak je picnete na sebe a dáte to za 490,- Kč :-)
Odpovědět
Páni,to je pálka...Já budu mít 3patrový bohatě zdobený dort i s panáčky nevěsty a ženicha,za tisícovku. Ale myslím že z Prahy byste si pro dort nejeli nějakých 150 km :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste Karlíkovu továrnu na dorty. Sídlí kousek od Harfy a dort o 40 porcích potažený marcipánem a posypaný griliášem přišel na 2600 i se 40 minizákusky a dopravou zdarma. A pan cukrář udělá cokoliv co vám na očích uvidí :-) Korpus je z vajec a v krému je máslo a marcipán je marcipán, né modelovací hmota nebo fondán.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nechat si udělat dva dorty v ovocném světozoru a dát je před krájením na sebe cena za oba 1500,- cca 33 porcí, potahují jakoukoliv barvou a my jsme si na to navymýšleli ještě další věci (dekoraci) a nebyl to vůbec problém:) chuťově je mají navíc vynikající:)
Odpovědět
dortyodrozarky.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?