Kde v Olomouci dělají dobré svatební dorty?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, kde v olomouci dělají dobré dorty a za slušnou cenu? Taky bych byla ráda, kdybych si mohla donést svůj obrázek, jak bych si dort asi představovala..díky za odpovědi..
Odpovědět
1
2
Ahoj, my máme dort objednaný u paní Peslarové z Olomouce, donesli jsme si svůj obrázek a dort nám podle něj udělá, chuťově zatím teda nevíme, jaký bude, ale prý je má hrozně dobré a nepoužívá takový ty umělý přípravky (barviva a tak), ale koupili jsme si u ní zákusky a byly moc dobré tak doufám, že dort bude taky takový :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jak je na tom cenově? Dělá i nějaké rolády nebo něco takového?
Odpovědět
cenově nevím, to jsme se neptali, ale tip na ni jsem našla tady na jedné diskuzi a psaly chválu :-) a rolády určitě dělá, dělá i zákusky a myslím, že možná i cukroví.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, nevíte, kde bych mohla sehnat minidezerty či minizákusky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Poradíte, kde jste si nechaly péct svatební dort v Olomouci a okolí? Zatím mám tip jen na Katrin, ale 4000Kč se mi za dort moc dávat nechce...
Odpovědět
Ahoj holky, plánuju v létě svatbu a taky by mi bodla rada, kde objednat dort a hlavně minideserty či minizákusky v Olomouci a okolí
Odpovědět
Profilova fotka
@makrela85 My měli dort z cukrárny Katrin. Jinak jsem v okolí nic nenašla. Dělají i malé deserty, cukroví, je to o domluvě. Musím ale říct, že cenově to bylo dost drahé. Hezké, dobré, ale dost peněz.
Odpovědět
Profilova fotka
@miskadovci Jestli to může být i kousek dál od Olomouce, tak my jsme měli dort z Čekyně - Skýpalovi, pečou úžasné dortíky, podle představ, neošizené, moc dobré a mají úžasný marcipán a vyhrají si s ozdobami. Měli jsme od nich více dortů před svatbou, takže odzkoušeno víckrát a za náš svatební dort - mám v albu- jsme dali 1500,- + 150 za figurky, co jsme si nechali udělat. Chtěli jsme jednoduchý, ale když jim mrkneš na stránky, zvládnou i krásně zdobené dortíky, cukroví, atd.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si dort nechávali dělat ve středním odborném učilišti v Litovli (cca 20 km od Olomouce). Cenu přesně nevím, to vyřizovala mamka, ale rozhodně nebyla vysoká. Chuťově naprosto geniální, z poctivých surovin. Mívají hodně často zakázky i na pečení drobného cukroví na různé svátky, takže by se s nima dalo určitě domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
@evly @alkena @leiladelly holky díky za tipy :-)
Odpovědět
miskadovci : Ta Katrin je fakt tak drahá? dívala jsem se na stránky a dorty mají krásné, ale cena tam není, prý podle váhy .. ta cena 4000Kč je za jak velký dort prosím ???
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nedbiska psala jsem paní, jaká je orientační cena za dort pro 55 lidí, odpověděla, že je potřeba 10kg dort (to mi připadá dost) a že průměrná cena za 1kg je 400Kč, záleží na pracnosti
Odpovědět
@evly Pro kolik lidí jste měli dortík? Vypadá moc hezky a cena taky, ale zdá se mi menší, my bychom potřebovali větší:(
Odpovědět
Profilova fotka
@lacime nakrajeli jsme asi 33 kousků z 1.a 2.patra a celé spodní nám zůstalo a rozkráli ho do práce,atd.paní Skýpalová je skvělá,udělá vám jaký chcete.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky...kdyby někdo potřeboval napéct tak i já peču... ;-) Záleží na vás jakej budete mít požadavek.Dort udělám i podle obrázku. :-) Také peču zákusky,minizákusky a koláčky.Vše co by jste jen potřebovaly... http://dorty-a-zakusky.cz
Odpovědět
@radkazl Mohla by jsi mi, prosim, poslat cenik zakusku a dortiku do IP? Dekuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskadovci ahoj, myslím že by ti v pohodě stačil 3patrový 6 kg (spodní patro 3 kg, prostřední 2, nahoře 1)
Odpovědět
ahoj máte někdo zkušenosti z cukrárnou Katrin?
Odpovědět
Katrin neznám, ale našla jsem na Mošnerově ulici nad fakultní nemocnicí super výrobnu. Cukrárna s dětským koutkem, vlastní zákusky a vlastní dorty. Cena, pravda, poněkud ne nejnižší, ale výborný chuťově i vzhledově. Vše ze šlehačky, žádný umělý tuky ani tučné máslo. Zákusky od 30 korun, kafíčko, nealko i pivko, dorty neobvyklých tvarů - pohádkové postavičky, auta...nádhera. Kilo dortu za 300 Kč. Nevím kolik váží normální dort? Asi 3 kila? Doporučuji návštěvu a pak uvidíte a budete se vracet. Obsluha je také moc příjemná. Nejsem nijak závislá! To není jejich reklama. Byla jsem tam dvakrát a po výplatě znovu ráda přijdu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pokud můžu doporučit tak skvělé dorty jsou od http://www.dorty-olomouc.cz/ . Klidně ti udělají dort podle tvého přání a obrázku. Hlavně dort není plněn máslovou náplní. Já sama si tam dělám svatební dort a už třetím rokem tam nechávám dělat dorty pro dceru i neteř k narozeninám a vždy jsem max spokojená a to jsem z Jeseníku :)
Odpovědět
ahoj nevíte kdo peče makronky a cupkakes v olomouci?
Odpovědět
@lchytilo ahoj, posílám ti kontakt na výborné makronky v soukr. zprávě.
Odpovědět
@mica4 moc děkuji :))
Odpovědět
Ahoj,nemate radu jak nejlepe a nejbezpecneji dopravit 3 patrovy dort autem cca 80 km? a udrzi plastovy stojanek 7 kg?diky
Odpovědět
@niky10 Požádej cukrářku ať dort vyztuží- do spodního patra se zapíchnou dovnitř tyčky a tak potom to spodní patro unese ty další,a také při převozu se patra nenakloní. Samozřejmě se nesmí řezat zatáčky a prudce brzdit . :-D Jaký stojan máš na mysli ? Ten podnos pod nejspodnějším dortem bude v pohodě - zkušený cukrář ví co tam má dát. ;-)
Odpovědět
:D no tak to musim jeste najit zdatneho ridice :D No prave ze mi bude pect dort znama doma,cukrarka to neni,ale rada pece a dobre(i kdyz svatebni dort bude pro ni premiera) :D No ja prave jsem puvodne chtela nejaky podnos aby se dort trochu vyvysil,tak musim neco sehnat nekde..diky za infa
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@mica4 Můžu taky poprosit o kontakt na makronky v okolí Olomouce. Díky moc. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?