Kde se dají koupit kytičky na svatební cukroví

Ahoj, potrebovala bych poradit, kde se daji sehnat ozdoby (kyticky, srdíčka..) na drobne svatebni cukrovi (napr. linecke...). Koupala jsem v hypermarketech, ale tam mají většinou jen ty kulicky, ale zadne ozdoby. Nebo si to delate samy??!!! Diky moc!
Odpovědět
většina cukráren určitě má ,jsou to např kytičky na platíčkách a nebo se koukni na stránky cukrářských potřeb např.pomposo atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@majaneu pokud mohu radit kup si v nějaké prodejně, kde se specializují na ozdoby potahovací hmotu - doporučuji smartflex velvet a smartflex flower, kyblík výjde tak na cca 250 kaček, a dá mi na potažení dvou dortů a ozdoby na to...takže kdybys udělala ze všeho ozdůbky můžeš zásobit ještě tak tři nevěsty :-D Ale dá se sehnat i v menším množství myslím. Pak zajdi k tamanům a kup si takové ty malé razničky (vykrajovátka, ale s pružinkou, kterou to vykrojené vytlačíš, jestli víš co myslím), tím se krásně a pohodlně dělá...doporučuji, ozdůbky můžeš udělat třeba dva týdny dopředu a vydrží ti...hlavně hodně ušetříš, můžeš si je udělat dle své barvy když kápneš trošku potravinového barviva...každopádně hodně trpělivosti v přípravách ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jaké chceš, buď se dají koupit cukrové ozdoby, buď v cukrárnách nebo v cukrářských obchodech. Jak už psaly holky výše - dortisimo, fialapraha, monaco, teplickedorty.... Záleží i odkud jsi. Ve výše zmiňovaných koupíš i potahovací hmoty. Na ozdoby doporučuji Smartflex flower, hezky zatuhne během chvilky, je určení přímo na výrobu dekorací. Dá se udělat i delší dobu dopředu a uchovávat v suchu.
Odpovědět
Ahoj holky, diky moc za rady. Jsem z Plzne a nejsem si jista, jestli jsem tak zrucna, abych si kyticky vyrobila sama...Myslela jsem treba na ozbodu lineckeho, nejake kyticky, srdicka, videla jsem i motylka. Kouknu jeste na ten net a zajdu se zeptat do okolnich cukraren, snad neco sezenu :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslala jsem Vám nabídku interní poštou. Nabízíme srdíčka, motýlky, prstýnky. Pěkný den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?