Kde objednat svatební dort ?

Nikdy by mě nenapadlo že budu zoufala i při hledání někoho kdo mi upeče svatební dort. Možná to bude i nerozhodností. Hodně slýchávám i o učňovských cukrárnách neznáte některé v Praze a okolí ???
Odpovědět
Profilova fotka
@korm mas zatim cas tak nestresuj a vybirej. Ja mela dort .a minizakusky z ceske lipy a dovezli to do prahy v pohode. Jedna ucnovska cukrarna je na praze 8, sou chabařovická, videla jsem od nich narozeninovy, ale neochutnala jsem od nich nic, takze nevim co a jak umi nabidnout.
Odpovědět
No já nevím ,jestli se budu trápit nad vším tak moc času nemám :-D ,ale děkuju za tip ;-)
Odpovědět
Ahoj,už jsem tady tento týden doporučovala "dorty od Rozarky". Paní dělá skvělé dorty a samozřejmě moc krásné. Krom toho ti udělá i ochutnavku, která je zdarma a na všem se osobně dohdnete.A že jsem si toho naporoučela a spousta toho bylo zcestné , ale paní je profesionálka a některé věci mě vymluvila.A měla pravdu a ještě jsem ušetřila, takže se nesnažila na mě vydělat. Což u jiných cukráren bylo naopak a ještě se semnou ani moc nepárali,prostě děláme to takhle a přes to vlak nejede.To u paní Lucie byl úplný opak.Tak hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
@kacka319 a nemáš fotku a kolik byla cena ?
Odpovědět
Ahoj,fotku u sebe nemám. Ale v jejím katalogu je ve svatebních dortech,je to "47" a ta cena je tam stejná co jsem měla já. Potom jsem měla ještě cupcaky ve stejném stylu a ty jsem měla za 27 Kč kus.Těch bylo 100.Dort každé patro jiný korpus a příchuť. Lidí bylo 50 a vše se snědlo,takže paráda. Od té doby ještě několik dortů k různým příležitostem a vánoční cukroví,vše naprosto na jedničku s pochvalou.A dovoz až do západních Čech přesně na stanovenou hodinu a v pořádku. Dovoz nás vyšel na 800 a to bylo tam a zpět nějakých asi 320 km.
Odpovědět
@kacka319 bezva :-) děkuji
Odpovědět
zkus http://www.ovocnysvetozor.cz/nase-pro..., chodím tam mlsat roky. Jedla jsme i od nich svatební, výborný a jedlá i cena:-)
Odpovědět
@kacka319 Nechápu tu cenu za dopravu 800 Kč za 320 km - to nepokryje ani náklady na benzín. Je vidět, že ta paní Rozárka to dělá nejspíš jako charitu. Pracuji v dopravní firmě, vozíme i routy na svatby a občas převážíme na zakázku právě i svatební dorty chladícím autem. Co si pamatuji, tak je cena rozvozu chladícím vozem 11 kč za km ( a to jsme za tuto cenu u přepravy potravin chladícím autem levní) - v tom jsou náklady na dopravu a řidiče, který to veze. Vozit dort 320 km je dle mého názoru úplný nesmysl.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte i na moje svatební dorty, po Praze i okolí vozím zdarma a hlavně osobně. S sebou si beru i krémy pro případ, že by se při přepravě cokoliv stalo, abych to mohla opravit. Vloni jsem vezla 15ti kilový dort do Jindřichova Hradce a vše v pohodě :-). V Praze udělám vždy pro nevěstu ochutnávku a pak se domluvíme :-). Umím i levnější i dražší varianty. papa
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební dorty od My Bakery. Nabízím ochutnávky v Praze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?