Kde objednám medovník místo svatebního dortu?

Ahojda,přemýšlíme místo dortu objednat medovníky,a někde jsem četla že jdou i poslat poštou.Neměl jste je někdo na své svatbě?A jestli mohu vědět odkud a cca za kolik jste je objednali?Moc díky ;-)
Odpovědět
Měli jsme Marlenku a objednavala jsem ji přes email a ještě to potvrzovala telefonem. Vše dorazilo, naprostá spokojenost s dodanýma krabicema s dortíky a všem moc chutnaly. Medovník nám moc nechutná ale Marlenka je skvělá, doporučuju oba druhy jak klasiku, tak i ten kakaový. ;-) Zkus ho koupit v obchodě (Hypernova) pokud nevíš jak chutná.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme meli medovnik primo ze stranek medovnik.cz
Odpovědět
Profilova fotka
teda byli jsme si pro ne osobne a byly uzasny!!!!!!
Odpovědět
Ahoj, my měli medovník, několikapatrový, mají ho ve stand. nabídce. Pokud chces, tak ho dozdobí bílou polevou a květinami atd., ale my jsme zůstali u klasiky do kt. jsme pichli svatební figurku -mašle nám bohužel v kuchyni v rest. omylem vyhodili. Jinak je přímo od výrobce čerstvý (můžeš ho koupit např. týden před svatbou a nechat v lednici doma), díky "zafoliování" je odolný na přepravu a moc dobrý ;-)
Odpovědět
Jé moc děkuju!Docela se mi právě líbí,že je to zas něco jinýho než klasický dorty.Moc děkuju za tipy x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na večer medovník i marlenku, ale stejně se to nesnědlo, takže jsme si aspoň osladili podzim. U nás jednoznačně vyhrává Marlenka. Tchán jel pro ni přímo do výrobny ve Frýdku-Místku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme měli k normálnímu svatebnímu dortu a zákuskům také na stolech marlenku a můžu říct, že se po ni jen zaprášilo. Koupila jsem ji v Tescu ...jednu klasik a druhou kakaovou .. cca 200.- Kč / ks. :-)
Odpovědět
POI: Měli jsme medovník. Jelikož jsme neměli svatebně zdobený a patrový, jen jsme ho doplnili figurkou, objednali jsme ho přímo v restauraci, kde ho také berou. Ale jinak ho seženeš skoro v každé cukrárně. Stačí se podívat, kde ho mají. V restauraci jsme ho brali za 480Kč, nemuseli jsme ho nikam vozit, kdyby jsme ho objednali u nás v MB v cukrárně stál by přesně 400 Kč. Většinou si všude něco přirazí.
Odpovědět
Přidávám se do fanklubu medovníku a marlenky, minimálně jeden ze svatebních dortů to bude. Ne-li zrovna ten hlavní - medovník dělají několikapatrový potažený hmotou, takže vypadá opravdu dobře 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
tak tak, i my mame medovnik na svadbu - na prianie zenicha :-)
Odpovědět
My meli take medovnik - pro 16 lidi dvoupatrovy. Nechala jsem na nej dat mrazem susene ruze a vypadalo to moc pekne. Chutnal bajecne, kus jsme jeste dojidali dalsi dny doma a zbylo i na zamrazeni na prvni vyroci. Rok v mrazaku prezil bez problemu a byl opet skvely... nam nam nam x-) x-) x-)
Odpovědět
V Ikey stojí medovník nějak 300 (celý, v restauraci, musíte si o něj říct ale), vystavený nikde není...I když možná stojí 269,- ale teď si nejsem zcela jistá...
Odpovědět
Článek se načítá
jj da sa kupit aj v Tescu ci intersparu ci tak, to je cca 300-400, my sme mali raz z Intersparu a bol celkkom dobry
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte někdo foto medovníku či Markelnky potažené tou hmotou, neumím si to nějak představit.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
http://www.medovnik.cz/dorty-fotogale...
Odpovědět
ja som mynule robila doma medovnik, ale dopadlo to trapne, bol tvrdy jak tehla :-|
Odpovědět
minule prosim vas, s makkym IIIII :-o
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?