Kam mám jít objednat svatební dort v Brně?

Profilova fotka
Holky, poraďte kam mám jít objednat svatební dort v Brně :-.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme kupovat v cukrárně Rozprým v Líšni. Dorty jsme tam kupovali vždycky na narozeniny a byli jsme pokaždé spokojení. Když si tam doneseš obrázek, tak ti to přesně podle toho udělají, co chceš. Mají na netu zajímavou galerii. Paní jsou šikovné, ale prý nemají zas až tak velkou fantasii, tak je prý lepší jim všechy podklady k dortu donést :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, pochvalu jsem dostala na cukrarnu u Losa na Vinohradech, primo pod Mestskou policii. Kdyz doneses obrazek, udelaji to presne podle predlohy a za super cenu ... :-)
Odpovědět
Cukrárna Pusinka...dělají i bezlepkové...=)
Odpovědět
já jsem se tady potkala s názorem, že výborné dorty a zákusky dělají na charbulce, já to nezjistím, jelikož mají přes prázdniny zavřeno, ale třeba by stálo za to zkusit někde posondovat zkušenosti. Já mám v užším výběru asi 3 cukrárny, jedna je tady zmíněná cukrárna v líšni, ostatní si nepamatuju, mám to vypsané doma, ale našla jsem reference tady na nějakém fóru :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si včera objednala dort na charbulce u učnů za super cenu 1000,-kč za 3 patra, ale má to jeden háček podle obrázku Vám ho neudělají, dodrží barvu, tvar, ozdoby.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
měli jsme dort od paní Ondrové z Brna resp. Troubska a byli jsme moc spokojení, jak s vzhledem, tak i cenou..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?