Jedlá krajka, máte zkušenost?

Profilova fotka
Mate neko zkusenost s jedllou krajkou? Pracuje se s tim dobre? Jde barvit normalnim potr barvivem, nebo se musi tim jejich... Ta hmota se asi musi koupit specialni ze? Vypada to totiz nadherne a asi zaukoluju nasi pani cukrarku at se s tim nauci :-) Pokud mi to nezhanite, ze je to napytel...
Odpovědět
no, tady na tom dortu je hoodně odfláknutá :) já si koupila 3 formy na krajky, mám doma i speciální směs ale ještě jsem jí nezkoušela, zatím mi to nevycházelo časově :-) a záleží jaké potrav. barvivo máš na mysli, jestli práškové tak to asi nee, použila bych gelovou barvu... pokud bude čas příští týden tak jí zkusím a písnu, tento týden dělám 8dortů tak nestíhám
Odpovědět
Profilova fotka
@monickalea Jasne, to byla prvni fotka, ktera na me vykoukla z googlu. Jen mi jde o to, jestli je slozite se s tim naucit delat,, abych pani cukrarsce nevymyslela nejakou jobovku co nejde udelat :-)
Odpovědět
@craki trochu cviku a šikovnosti to určitě chce, ale pokud je paní cukrářka akční- ochotná se učit a zkoušet nové věci, tak to zvládne. Jen jsem četla na foru Dortomanie, že některé druhy forem na tu krajku jsou nějaké horší- krajka nejde vyklopit, tak si to tam raději nastudujte, ať nekoupíte nějakou špatnou.
Odpovědět
Kdyby se nechtěla učit, tak tady je paní cukrářka co to umí :-) http://www.domacilaskominy.estranky.c... A má i výborný svatební koláčky - testovali jsme na jedné svatbě a na naší budou taky :-)
Odpovědět
Zkušenosti mám, mám spoustu silikonek na jejich tvorbu, ale žádná sranda to teda není a pomůcky jsou dost drahé. Tu co máte na obrázku je hodně poničená, tedy je vidět, že je snad i přesušená, když se lámala. Jinak ty krajky vypadají na dortech úžasně. :-)
Odpovědět
a barvu stříkám na krajky většinou aibrushem, jinak se dá použít troška gelovky
Odpovědět
Tohle je drahá záležitost.
Odpovědět
Myslím že zrovna tuhle krajku jsem viděla za 905 na lilii .
Odpovědět
Profilova fotka
Není s tím problem vůbec problém pracovat. Mám zrovna tuhle doma, ale pořizovací hodnota je vysoká. Co si pamatuji, tak podložka stála okolo 1000 a pak ještě ta hmota a jde bez problému barvit gelovýma barvama nebo i prachovýma.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?