Jaky svatebni dort?

Profilova fotka
Holky, jsem prave ve fazi, kdy vybiram svatebni dort. Jedno je jasne, nechci potahovany dort, rada bych nejaky mensi ovocny... Jaky se Vam libi nejvice?
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě první, ale asi bych se bála té čokolády v létě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Předposlední :-) ;-)
Odpovědět
Určitě v létě ten předposlední, na povrchu s krémem swiss meringue , nejen , že je chutný, ale hezky drží...
Odpovědět
Ten předposlední, třetí. Je krásně slavnostní, svatební a mám na něj chuť, jen ho vidím. PS, hlavně ať chutná dobře, to je u dortu mnohem podstatnější, než vzhled :)
Odpovědět
Profilova fotka
Prvni nebo předposlední:-) my meli cokoladove trubicky a maliny a vsichni byli nadseni, ze to neni tezky maslovy s fondanem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych Vám nabídnout naše služby. Vyrábíme svatební dorty, cupcakes, cakepops a ručně zdobené sušenky. S radosti poradíme Vám s návrhem svatebního dortíku, jeho vzhledem a chuti. Připravujeme individuální ochutnávky, na kterých probereme všechno, co vás bude zajímat. Dortíky rozvážíme po Praze a Středočeském kraji. Podívejte se na naš profil nebo na web nebo na facebook: @mybakeryprague a neváhejte nás kontaktovat. S přáním hezkého dne Oksana Bezsalova My Bakery
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě první nebo předposlední, chci něco podobného, taky ty těžké potahované zrovna nemusím. :/ @marketaaj Můžu se zeptat, taky bych ho ráda, nerozpadá se to moc? Je mi jasné, že to nebude tak čisťounký řez jako u nějakého fondánu, ale chtěla bych vědět, zda se to nějak udrží. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan snazila jsem se najit fotky v rezu, ale neúspěšně. Samozřejmě se to trochu rozpadlo - meli jsme trubicky a to se ale asi krajelo lepe nez ty desticky cokolady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketaaj Nevadí, i tak díky za odpověď. My právě taky chceme trubičky, takže děkuji za uklidnění, snad to bude ok. :))
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan bude :-) vychutnejte si ho a svatbu si uzijte ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?