Jaký svatební dort bude v červnu nejlepší? Aby vydržel

Profilova fotka
...Ahoj holky, svatbu máme v červnu. Chtěla jsem se zeptat jaký dort je nejlepší, aby se nám neroztekl,co nejdéle vydržel. Jedna paní mi řekla ať se s patrovým rozloučím,že bude teplo. HMMM???
Odpovědět
Profilova fotka
to je hloupost, musí být dobře vystužený a na stůl ho dáte max půl hoďky před krájením (do té doby musí být v lednici)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít určitě patrový, ale do krájení bude v lednici...........klidně bys mohla udělat takový dort, který by vydržel ty teploty i déle, nějaký hodně piškotový, bez náplně. Ale byl by spíš na okrasu, na jídlo by byl hnusný. Ale takové se hodně často dělají v US, protože nevěsta chce dort ideálně pět hodin venku.
Odpovědět
S tím bych si hlavu vůbec nelámala. My meli svatbu vloni když bylo 30 stupňů,největší horka a klasický patrový dort v pohodě vydržel. Během oběda byl ale v ledniččce a vystavil se až po obědě.
Odpovědět
Profilova fotka
taky to máme v červnu a budem mít patrový dost a o tom že by nevydržel mi nic neříkaly když jsem si ho objednávala. Určitě bude záležet jak je udělaný a kde bude... Vůbec bych se toho nebála když bude horko tak prostě bude v lednici a vytáhne se až chvíli před krájením...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
jj my budeme mít taky patrový... a nebyl žádný problém :-)
Odpovědět
Klidně chtěj dort podle sebe.A klidně patrový,když se to pořádně vystuží a bude v lednici a nebude nějakou strašnou dobu na stole před krájením je to v pohodě a vydrží.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidávám k děvčatům. My měli svatbu v srpnu a měli jsme 4 patrový dort s marcipánem. Byli jsme domluvený s restaurací, že jim zavoláme až pojedem z focení, aby věděli zhruba kdy přijedem. Tak když jsme jim volali, tak pak vyndali dort z lednice, aby byl na stole, když jsme přišli. A hned po obědě jsme ho šli krájet. Sice se marcipán trochu lepil, ale díky tomu jsme si užili i dost legrace. A pokud byste ho krájeli dýl, tak se domluvíte, že vám ho buď nechají v lednici až do krájení a nebo ho tam zas uklidí, aby nebyl v horku...Podle mě je to vždy na té domluvě s restaurací
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se vdávala v červenci 7.7 a mamka mi upekla patrový dort a vydržel.Nutno vystužit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?