Jakou příchuť dortu jste měly? :-)

Profilova fotka
Ahoj holky, jakou jste měly příchuť svatebního dortu? Nemůžeme se s přítelem moc shodnout,víme o možnosti čokoládového, ořechového, jahodového, ananasového, čokomalinového... Jaký jste měly vy? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My rozhodně chceme různé příchutě různých pater - budeme mít hodně hostů, tak aby měli na výběr a bylo jim to po chuti... Asi bude jedno čokoládové a druhé lehčí s tvarohem a ovocem.
Odpovědět
Čokoládový a mascarpone
Odpovědět
My měli hruškovo-karamelové cupcakes - nechtěla jsem klasiku (vanilka/čokoláda) a navíc hruška je podzimní ovoce, takže nám to krásně ladilo na říjnovou svatbu :-) a musím říct, že úspěch to sklidilo neskutečný! :-)
Odpovědět
Čoko-pomeranč :) Taky jsme chtěli něco méně obvyklého než vanilka, karamel apod.
Odpovědět
My budeme mít 3 patrovy dort a každý svou příchuť - vanilkový s tiramisu a čokoládovou ganache, raffaelo a citrónovo-borůvkový :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli cupcakes s třemi příchutěmi. Vanilkové s citrónovo- mascarpone krémem, dýňové se skořicovým krémem ze zakysané smetany a red velvet s mascarpone krémem. Byly vynikající.
Odpovědět
ahoj, mame tripatrovy a kazde patro je jine :-)
Odpovědět
určitě si dejte čoko-malinu :)
Odpovědět
My budeme mít od Dorty a dortíky tři nahé dorty. Kakaový+mascarpone s malinami, druhy bude vanikkovy s mascarpone a jahodami a třetí bude cokoladovy s mousse z 60%cokolady a griliase. A pak ještě dva druhy cupcakes
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?