Jaké pečete cukroví?

Ahoj holky, jaké pečete cukroví ke koláčům? Napadá mě linecké, makronky (tedy, pokud se povedou) a pak takové hvězdičky z mandlového těsta a medem. A co pečete vy? Případně kolik?
Odpovědět
budu péct perníčky, linecké, ""sušenky s cukrovým posypem", čokoládové placičky, banánky a jestli další se rozhodnu až podle času a nálady :)
Odpovědět
Profilova fotka
vzhledem k předpokládanému teplému počasí budu péct různé vánoční, které se neplní krémy a čokoládou (rohlíčky, perníčky, pracny, podvodnice, linecké... )
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu budu mit v zime a tak udelam vanocni cukrovi jen s jinym "svatebnim" zdobenim - linecka kolecka, berusky, trubicky, venecky, kosicky, parizsky rohlicky, vosi ulky, roladu a ananasovy rez( specialitu moji maminky)
Odpovědět
Žádné. Připadá mi divné dávat na svatbě vánoční cukroví, nikde jsem to neviděla a mít ho určitě nebudeme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Je tradice dávat do koláčů i cukroví, takže to nehodlám porušovat. Ještě jsem se nesetkala s nikým, kdo by cukroví nedával. Dáváme linecké, podkovičky z marcipánu, kanárky, rafaelo, marcipánové broskvičky, jetelíčky apod. :-)
Odpovědět
tak já to vidím na linecké, vanilkové rohlíčky, rohlíčky s čokokrémem, perníčky, kremrole od maminky:), masaryky a pak punčák a roládu, k tomu dort a bude přeslazeno. Výslužku dělat nechcem, a to sladké se na oslavách stejnak moc nejí.
Odpovědět
@niccollete ja se třeba dozvěděla o vánočním cukroví na svatbach až z beremka! U nas se to nedělá, budou koláčky, dort a minizakusky (na stolech). Do vysluzky znám pouze tyto věci (až kdyz hosté odcházejí), ale my je z praktických důvodu neděláme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my cukroví mít nebudeme. Hlavně si myslím, že to na svatbě stejně už nikdo nejí a výslužky dělat nebudeme, takže by nám toho nejspíš mooooc zbylo a zas tak na sladký s přítelem nejsme. Budeme mít akorát svatební koláčky a dort. To podle mě na svatbu bohatě stačí. Zbytek je pro mě vyhazování peněz
Odpovědět
@mrs_to_be My to cukroví dáváme hlavně do balíčků s koláčky, když se zvou hosté na svatbu. Na hostině budou koláče a dort, cukroví se dávat nebude :-)
Odpovědět
@niccollete jiny kraj, jina tradice (plus kazda rodina ma jine zvyky) :-). Neznam ani rozvoz krabicek pred svatbou! :-D
Odpovědět
@xpila Taky mi to prijde divny. :) Takze taky zadne nebude. Poridime par kousku minizakusku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Věnečky z odpalovaného těsta, mini punčový řez, mini laskonky, mini roládky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my toho pečeme děsně hodně :-D makronky, muffiny a cupcakes z těch moderních a z klasických linecké, vanilkové rohlíčky, pracny, medové koláčky, ořiškové důlkové koláčky s čokoládou, kokosky, sněhové koláčky s lískáčem a ovocné košíčky....v přemýšlení jsou ještě marokánky, které ale spíš ne, ptž se v srpnu budou hodně roztékat :-)
Odpovědět
Můžu se zeptat - když například výslužku dáváte až hostům při odchodu a v té výslužce jsou věci typu makronky, dort, věnečky... kde to mezi tím máte? Dost těžko si dovedu představit, že po každé, když se se mnou někdo přijde rozloučit poběžím do lednice pro jeho výslužku. Na většině svateb, kde jsem byla, to bylo tak, že jsme si vzali sami výslužku z nějakého stolu při odchodu... jednodušší je to samozřejmě s těmi, co budou přespávat, ale jinak?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte naše originální krabičky na výslužku v několika barevném provedení a dozdobení. více výrobků a informací najdete na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít kremrole, košíčky s ovocem a asi i nějakou roládku se šlehačkou. Spíš budeme mít více masových pokrmů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?