Jaká je cena za naked cake a sladký bar pro 45 lidí?

Ahoj nevěsty :)) Vím, že spousta z vás si sladký bar zařizuje vlastními silami :), chtěla jsem se ale zeptat, jestli je mezi vámi nějaká, která si jej nechá celý připravit v cukrářství? :)) Nejsem totiž úplně zdatná v pečení, tak jsme se to rozhodli přenechat profesionálům :) Dostali jsem se ale k částce 13 000, což mně přijde hrozně moc, tak jsem se chtěla zeptat na váš názor. V té částce je započítán nahatý dort, svatební koláčky a nějaké další svatební sladkosti - cupcakes, popcakes, panna cotta, svatební sušenky a makronky. Děkuji ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli teda jen nahaty dort a cena 3400
Odpovědět
Profilova fotka
A vlastně když spocitam i 600ks kolacku 1800 a asi 50ks minizakusku asi 500. Záleží na kusu a velikosti ale i tak mi to prijde hodne.Odkud to mate?
Odpovědět
Ahoj! My nechali dělat sladký bar pro 100 lidí a včetně svatebního dortu jsme v tom měli 150 ks makronek, 50 ks capcaků, panna cotty, čokoládové skleničkové dezerty, klasické mini zákusky, cakepops a platili jsme 16700,- Svatební koláčky jsme pekli svépomocí.
Odpovědět
@peonypink asi taky zalezi pro kolik osob vam byl napocitan 8-) my mame treba dort za 6500,- kolacky za 3000,- makronky 1000,- a minidezerty taky vychazeji na cca 3000,- takze me ta cena prijde fajn,ale jak pisu - zalezi na poctu porci ;-)
Odpovědět
Záleží asi taky, kde si ho necháte udělat (morava, čechy, atd...). My měli naked dort z Příbrami pro 40 lidí (ve skutečnosti, byl ale větší) za 3200,- a byl nááádherný ozdobený spoustou ovocem a vynikající!!!
Odpovědět
Děkuju moc za odpovědi! :) Budeme mít 45 lidí :) A svatba bude v Hranicích na Moravě :) Cenu nám řekla naše svatební agentka, s tím ale že 13 000 je pravděpodobně maximum :) (ke kterému se my dva ale nechceme dostat :DD) Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je nějaké pravidlo, podle kterého objednat minidezerty pro určitý počet lidí? :)) Kromě dortu a svatebních koláčků chceme sedm druhů minidezertů (cupcakes, smetanové kuličky, makronky, ovocné košíčky s čerstvým ovocem, popcakes, chocolate mousse, ovocná panna cotta) a mysleli jsem, že od každého druhu objednáme 25 kusů :) S vyjímkou makronek, těch objednáme tak 50 :)) Akorát si nejsem jistá, jestli je to optimální počet :)) Nebo podle čeho jste to dělaly vy? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@peonypink K ceně přispět nemohu, neměli jsem nahý dort, ale trochu písnu k množství: Bylo nás přesně 49 lidí vč. dodavatelů a měli jsme třípatrový dort (téměř celé spodní patro zbylo), 100 makronek, 20 ks tiramisu, 2 ks panna cotty, 15 cupcakes a celkem 6 kg koláčků (od dvou "cukrářek", jedny vázané a jedny ne) - zbylo tak 10 makronek, pár kusů skleničkových dezertů a cupcaků a řekla bych cca 1 kg koláčků.. Tak třeba to trochu pomůže ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dort 2600. Zákusky do vysluzek a na stůl 7000
Odpovědět
Dobrý den, neměla byste prosím některá kontakt, kde upečou fajny dort - nahatý, lehký, ovocný, nebo čokoládový bez mléka a másla na Severní Moravě, prosím?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@matyska1 Prosim o kontakt na dort z Pribrami, byla bych vdecna :-) Diky
Odpovědět
Je to cukrárna v brance (http://www.cukrarnavbrance.cz/) dort byl vynikající a za dobrou cenu, ochota a domluva s cukrářkou byla skvělá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den, opravdu záleží na tom jaké dezerty si objednáte a kolik ks. Makronky jsou dražší. Jsou náročnější na přípravu. Myslím si že na svatbu se 70 až 100 hosty je cena kolem 10 tisíc adekvátní. Já peču jen z kvalitních surovin a to něco stojí. Mám pocit že najít kvalitní cukrárnu je hodně těžké v dnešní době, ve většině cukráren je i na pohled vidět že to není z kvalitních surovin a možná že i rozmražené z mrazáku. Takže pokud najdete kvalitního dodavatele tak se ho držte. Klidně dám svému zákazníkovi seznam surovin které jsem použil do objednaného zákusku či dortu. Nechci se nikoho dotknout, ale já osobně si radši připlatím za dobré služby a suroviny než to mít levné, ale podprůměrné. Pěkný den :) Tomáš
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Peču na svatby hodně a zaleží co vše ve sweet baru je a take na likalitě. Ono samozřejmě agentura si na to taky neco narazi. Ale standartně se s naked cake, makronakama, nejakými dezerty, cupcake, tartaletky vejdu okolo 10 -11tis. Hodně take zaleží na zdobeni dortu apd
Odpovědět
Ahoj, my meli 105 lidi, meli jsme nahy dort pro 50lidi a asi 230ks dezertiku (panacota,tiramisu,makronky,rafaelo kulicky,cokopena,pops,tvarohova pena..) a platila jsem 6300kc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@mellilinka Ahoj, můžu vědět, jaký byl dort a kdo Vám ho pekl. Cena včetně dezertů je moc zajímavá! Barbora
Odpovědět
to Mellilinka: Ahoj, taky by me zajimal cukrar. Kde to bylo? Dekuju, pavla
Odpovědět
@mellilinka smim se zeptat kdo vam delal?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@alexfish Mohla bys mi prosím napsat do zprávy bližší info a ceny? Případně i nějaké fotky, kdybys měla :) Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli teď v lednu na oslavě narozenin sladký bar a nahý dort od slečny z Pouličního pečení.. Byly tam tartaletky, panna cotta, cupcakes, makronky, napoleonky a všechno super. Lidí kolem 40, všeho bylo dost a cena prý cca do 5000, tak jsme si ji rovnou zamluvili na srpen. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@maresovasofie Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o kontakt na slečnu do zprávy. Děkuji :)
Odpovědět
Ahoy holky, je některý z příspěvků z Vysočiny? A neznáte i někoho, kdo peče bezlepkově?:) Díky moc za tipy;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Jsem dělala kamarádce na svatbu jako dar, 12 000 i se zakusky mi přijde hodně i když použijete kvalitní suroviny
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?