Jak vysoké je obvykle jedno patro svatebního dortu?

Profilova fotka
Zajímalo by mě, jak jste měly vysoký dort nebo jaká je cca normální výška patra? Já myslela, že běžná výška je tak 10-11 cm, ale vídám tu opravdu nizoučké dorty, tak 7 cm výška...možná to je dané jen opticky, že ty dorty jsou hodně široké nebo že mají hodně oblé hrany...?
Odpovědět
Profilova fotka
Já teďka zrovna po dortu koukám a všude kam jsem psala, mi napsali výšku těch 10 - 11 cm jak píšeš ty...nižší jsou leda takový ty cheesecake a podobně ne? Jinak bych to taky viděla tou optikou nebo leda že by si někdo tak nízký dort přál :-)
Odpovědět
Ahojky.Ono hodně udělá to,jaký je ten dort.Když dělám klasiku,korpus a krém tak cca 10-12cm,ale když si někdo objedná dobošový dort což je 13-15 tenkých plátků promazaných čok.krémem tak ten má klidně 15cm.Ale ten má taky jinou váhu.Určitě se dělají i nízké korpusy na přání,ono to jde vše podle přání.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď zrovna jsme to řešily s cukrářkou. Mám patra různě vysoké a tak jsme potřebovaly nějaké ty míry a poměry jak bych to chtěla.. Výšku spodního patra budu mít tak 10-12 cm, podle toho jak široká bude nakonec krajka. Mně se to zdálo i tak hrozně málo, dyž jsem si těch 10 cm představila, ale pak přinesla dort co tam prodávají po kouskách a ten měl 10cm a byl tak akorát.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?