Jak velký svatební dort si necháváte dělat?

Profilova fotka
Zajímalo by mě, jak velký dort si necháváte dělat? A jestli nemáte někdo nějaký tip na dobrou cukrárnu v Praze?
Odpovědět
Ahojky! My budeme mít 3 patra. Možná to bude moc, ale líbí se nám :-D musí být prostě vidět že je svatební :-) Jinak nejsem z Prahy, tak s tou cukrárnou moc neporadím.
Odpovědět
ahoj, my mame taky tripatrak, ale je to hlavne tim, ze mame hooodne hostu, tak aby zbylo na vsechny. Ja mam dort a cukrovi objednane z Kladna - podivej se na wewewe e-party tecka cezet, ta cukrarna dokonce vyhrala i cukrarnu roku 2007 nebo 2008 (coz jsme zjistili az pri ochutnavce), maji chladici auta, takze ti to za poplatek privezou kam budes chtit a budes to mit cersve (ja mam svatbu za 2 tydny a bala jsem se, ze se mi to roztece, pokud si pro to pojedu sama). Byli jsme tam na ochutnavce a bylo to super, vloni je mela kamoska na svatbu a cukrovi bylo vazne skvele.
Odpovědět
Profilova fotka
andriska: No my budeme krájet asi hned po obědě a lidí na oběd máme 30. Tak možná budem mít jen dvoupatrák. No my máme hostinu pak mino Prahu, tak se taky bojim, že se to rozteče :-| A ten poplatek za přivezení to je kolik? Hned juknu na stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme meli tripatrovy, cca pro 50lidi a muzu jen doporucit Cukrarstvi VIktoria ve vlkove ulici v Praze. kvalita vs cena fakt dobry!
Odpovědět
Profilova fotka
koukám, že jste měli laděno taky do fialkova :-) A kolik Vás stál dort?
Odpovědět
Profilova fotka
dort byl pro 50-60lidi. kazde patro jina napln, potazeny marciapnem za 3tis i z dovozem :)
Odpovědět
Tak já budu mít dort poskládaný z minidortíku (cupcake) + první patro v průměru 20 cm na symbolické rozkrojení a počet dortíků podle počtu lidí a tím mám velikost vyřešenou ;-) Jinak objednáno též z cukrářství Viktorie, udělali nám zkušební na ochutnávku přesně podle našich nemalých požadavků :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to vypadá, že se do Viktorie asi zajedem mrknout. Koukala jsem na jejich stránky a musim říct, že mě fakt lákají. Hlavně mi přijde, že mají dobrý ceny. Jen nevim, jestli by nám teda dort dovezli i mimo Prahu?
Odpovědět
Profilova fotka
montonik: ja myslim ze jo, akorat mozna budete muset par stovek priplatit, nevim. Ale urcite maji dovoz i mimo prahu. Hodne stesti! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
yulia: No kdyby jo, tak by to bylo super :-) Zítra tam hned zavolám! Pár stovek navíc to už se ztratí :-D Holky jak dlouho dopředu jste zamlouvaly dort?
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem to tam sla domluvit asi tak 2 tydny pred svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
jo tak jo je dobrý 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Doporučuju Lemon Cafe na Praze 6, mají dorty naprosto vynikající, chválí je téměř v každém čísle Apetitu :-) A kamarádi, co byli na naší svatbě a také je to čeká, si po ochutnání našeho dortu také zamluvili dortíky v Lemon cafe :-) Je tam skvělá domluva, udělají vám i ochutnávku a dort je přesně podle vašich přání.
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuju italskou cukrárnu u karláku, ceny super a dort vám udělaj podle přání, my budem mít třípatrák, každý patro jiná příchuť a cena bude max 2000-3000
Odpovědět
Já bych chtěla dort z belgické čokolády, ale na netu jsem našla odkaz jen na cukrárnu v Kladně... Nemáte nějaký jiný typ - nejlépe na cukrárnu mezi Prahou a Příbramí ;-)
Odpovědět
my máme velký dvoupatrový, potažený bílým marcipánem se žlutýma růžičkama, cena cca 800,- Vajíčka a ořechy jsme si dávali svoje - domácí. Ještě si necháváme péct i velkou knihu za syna - cca 700,- Prostě do 1.500 oba dorty. Za dceru dovezou přítelovi rodiče.
Odpovědět
Mě se taky líbí ten svat.dort poskládaný z minidortíčků, ale nepřijde mi, že bych jich tam bylo tolik, aby každý člověk měl svůj... nevíte jak to s tímto dortem je?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@coccinellka ahojky, nevíš jak se jmenuje?
Odpovědět
Ja jsem uvazovala o cukrarne na Kulataku, ale jeste to proverim, davate tady plno tipu.
Odpovědět
Profilova fotka
@dobrak Myslíš tu FishR? Taky jsem o ní slyšela, tak uvidím...původně jsme chtěli cafe cafe, ale tam asi svatebni nedelaj...:(
Odpovědět
Já bych rozhodně doporučila Erhartovu cukrárnu na P7 (Milady Horákové, číslo nevím). Dělají úchvatné dorty a strašně dobré, nejrůznější příchutě a možnosti a i netradičně zdobené. Já tu cukrárnu prostě miluju. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my si nechávali dělat třípatrový dort v Praze na cukrářském učilišti Chabařovická. Dort byl výborný a k tomu ještě moc hezký. Hostům se líbil a hlavně chutnal !!! K tomu jsme nechávali dělat ještě 4 kila koláčků a ty byly také vynikající. :-D Celkově nás to vyšlo na 2500 tisíce. takže bezvadná cena! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@coccinellka jak se ta cukrárna jmenuje?
Odpovědět
to je přímo učiliště weweweouchabarovickateckacz. Také budem mít koláčky a minidezerty od nich, jsou úúúžasné. Kilo minidezertů za 220, je tam asi 52 ks. Kilo koláčků za 250 a je tam cca 100 ks.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?