Jak velké tácky nebo krabice na svatební koláčky?

Profilova fotka
Potřebuji objednat buď krabice nebo tácky s celofánem na výslužky, ale nemám představu jak velké bych potřebovala. Výslužky budou balené po 6-ti, 12-ti nebo 18-ti koláčcích plus nějaké to cukroví. Koláčky mají průměr cca 8 cm. Díky moc za rady ;-)
Odpovědět
Dobrý den, záleží jak velké koláče máte, ale běžná velikost koláčků se dává: - do 12 koláčů na tácek o pr. 24 cm - od 12 do 30 koláčů na podložku o pr. 32 cm - krabičky bych Vám doporučila buďto papírové s ouškem o rozměru 18x18 cm (ten zrovna ale nemáme skladem) nebo 21x21 cm nebo krabičky plastové zaklapovací s vyraženými srdíčky Na výslužky nabízíme vše a to - tácky, krajky, celofán, něco do koláčů, stuhu nebo mašli + krabičky různých druhů tisků a rozměrů. Jestli máte zájem tak vše najdete v našem e-shopu v sekci "svatba" a dále sekce "na svatební výslužku" 8-)
Odpovědět
Na koláčky bych použila krabičky, pro 2 lidi postačí cca 10 ks koláčků a 10 zákusků ideální krabička 18x18 cm a s tím ouškem je to parádní, ale neskladné, pokud povezete více výslužek, nedají se skládat na sebe.
Odpovědět
Profilova fotka
Krabičky na koláčky
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít košíčky od Zero víz fotka víš a budu dávat 10koláčků průměr je 5-6cm a pár kousků cukroví.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?