Jak velké krabičky na koláčky?

Ahoj holky, jak velké krabičky na koláčky jste měly/budete mít a kolik vám do nich vešlo kousků? U nás se nedávají zákusky, jen koláče a pár kousků drobného cukroví. Koláče jsou cca 55g klasické nebo 22g minikoláčky a krabička je 14*14*9 cm pro páry a jednotlivce. Nemáte představu, jestli je to přiměřeně velké? počítáme s cca 6-10 většími koláčky na balíček podle počtu lidí, menších samozřejmě více.
Odpovědět
Profilova fotka
V naší rodině je zvykem dávat do rodiny krabice cca 30x30 a menší pro páry či jednotlivce cca 25x25. Do nich se vleze opravdu poctivá výslužka... :-) To je už na mě moc velké, mám větší krabičky 26x18 a menší 18x13. Kolik se toho do nich vleze nevím, prostě to vyzkoušíme až na místě... :-) Paní, co nám peče cukroví, chtěla vědět, kolik budeme mít výslužek přesně, a podle toho to nachystá.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podle gramáže , co uvádíte, by se mělo do 14x14 krabičky vejít cca do 10 ks těch 55ti g a těch 22ti g cca 20 ks. a myslím, že toho drobného cukroví se tam už moc nevejde. Je opravdu lépe nechat si přímo od výrobce, který se tím zabývá a už má nějakou představu, kolik je kusů potřeba do krabiček, aby vše vypadalo úhledně. Ú nás je to běžná praxe a věřte, že pokud je výslužek víc a skládáte si je doma sami, není to až tak jednoduché´, odhadnout počty kusů od oka. :-) Naše výslužka 14x14 cm je s 8mi koláčky(18g) a 8mi kusy cukroví viz.foto
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?