Ivory, champagne dort, jak natónovat potahovací hmotu?

neví některá nevěsta - cukrářka, jakou barvou natónovat potahovací hmotu, aby byl dort v barvě ivory, champagne? prostě jako na tomto obrázku... předem moc děkuji všem za rady, nápady
Odpovědět
Dobrý den Iren, je přímo potravinářská barva zvaná Ivory.
Odpovědět
Profilova fotka
pravý mandlový marcipán je barvy šampaň, dneska jsem se to v cukrárně dozvěděla. a taky chutná lépe.
Odpovědět
Pravý marcipán má opravdu takovou krémovou barvu ;-) ...nebo jak píše ,,mslaba", tak existuje i ta speciální barva Ivory ;-) Pokud si ale necháš udělat tento dort někde v cukrárně, tak ti udělají barvu jakou chceš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna tento dort vypadá potažený fondánem - odstíny dělá to světlo na fotografii, v barvě champagne je spíše stuha. Jinak existuje jak barva ivory tak champagne, kterou lze fondán obarvit. pokud zvolíš jako potah pravý marcipán, mléčný marcipán nebo bílou čokoládu, ty už mají smetanový (krémový) odstín a není třeba je barvit.
Odpovědět
Profilova fotka
těchto dortů jsem vyrobila už několik bud je potažený pravým marcipánem nebo to barvím barvou Wilton Ivory.Koupie v cukrářských potřebách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?