Erhartova cukrárna nebo Anna Magdaléna, máte zkušenost?

Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jen s annamagdalena a super, objednavam i vanocni cukrovi ted
Odpovědět
Profilova fotka
@pvese ja jen ochutnávala na veletrzích. Ale rozhodně pro mě Erhart. Mamce zase víc chutnalo od Anny Magdaleny
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla narozeninový dort od Anny Magdalény. Stál přes 1000 Kč. Designově byl hezký, vnitřní piškot s náplní byl dobrý, ale byl potažen "potahovací hmotou" a ne marcipánem. To se vůbec nedalo sníst. Bylo to něco jako stužený tuk s cukrem, hrozné. Nemůžu si stěžovat, protože to tam měli uvedno, že to není marcipán, ale potahovací hmota, ale to jsem netušila, že to bude takový hnus. Takže to všichni sundávali a z dort byl pak o dost menší,jak všem zůstal jen piškot. Pokud dělají svatební dorty s marcipánem, tak věřím, že budou dobré, ale bacha na potahovací hmotu.
Odpovědět
Ahoj holky, díky, ale stále se nemohu rozhodnout :) Luisianno, nemyslíš fondán? Jinak vůbec netuším, čím by se to potahovalo, jedině vážně fondánem nebo marcipánem.. P.
Odpovědět
Profilova fotka
@pvese Jak se to jmenuje, to fakt nevím, ale v tom inzerátu měli vyloženě napsáno, že se jedná o "potahovací hmotu, nikoli marcipán". A bylo nabarvenej tuk s cukrem, humáč :-| Je možné, že se to jmenuje fondán... Možná to někomu chutná, ale my jsme to sundávali všichni...
Odpovědět
Profilova fotka
pro upresneni Marcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, nejméně 50 % mandlí a nejvýše 50 % cukru.Proto pravy marcipan je nazloutly ,da se i belit ,ale to nedoporucuji .Fondan neboli potahovaci hmota je vzdy cukr nejaka glukoza ... je vetsinou velice sladky a neda se s marcipanem chutove srovnat.Pokud mate svatbu v barve champagne tak neni co resit .Nebo na ochutnevce chtejte specialne ochutnat samotny fondan-potahovaci hmotu.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme dorty od Erharta, můžu doporučit :-) Větší dort byl potažený tmavou čokoládou a menší bílou, překvapení pro manžela, milovníka bílé čokolády.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My měli dorty z Erhartovy cukrárny a byly opravdu skvělé, moc doporučuji! Všichni hosté byli nadšení! Krémy výborné, lehoučké, po dortech se jen zaprášilo!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?