Dorty Ollies - zklamání
@shigella To sice ano, ale i na "nahý" dort vám dovnitř nedají to, co na jejich dortech je klasicky, takže prostě zklamání, šidí tím zákazníky
20. dub 2016@lomilomi to si nemyslím, ono technicky podle mě není možné dát do potahováného dortu želatinu nebo tak... šizenim bych to nazvala jenom kdyby vám to zatajili, ale když to konzultuji na schůzce tak se pak každý muže rozhodnout zda to takhle chce nebo ne...
20. dub 2016- Sponzor fóra
@shigella To jo, já vím, želatinu chápu, ale že nám řekli, že nemohou do dortu zapracovat ani mandle....a že marcipán se taky nedá použít, přitom skoro každý dobrý cukrář jej používá - kvůli chuti. Vím, že s fondánem se lépe pracuje, ale mě to prostě zklamalo
jejich dorty mám ráda...no...
20. dub 2016@lomilomi S tím marcipánem je to jen výmluva, cukráři ho používají na potah dortu úplně běžně. Jsou i různé vychytávky jak ho upravit, aby se s ním lépe pracovalo, třeba se může do něho přimíchat trochu fondánu, nebo přidat prášek CMC a tím se marcipán stane vláčnější a tak lépe použitelný. Myslím, že prostě jedou podle svého ustáleného schématu a výjimky pro ně neexistují, na co by si přidělávali práci.
20. dub 2016@radkaja Děkuji, myslím si totéž
je to fakt škoda...
20. dub 2016@deminka20 budeme to mít stejně
20. dub 2016@makynak Myslím si, že je to nejlepší řešení. Jaké jste vybrali?
20. dub 2016@deminka20 mandarinkovy,čokomalinový a velké srdíčko s ruličkami
20. dub 2016@makynak Dobrý výběr.
21. dub 2016
Tak jsem zklamaná, dorty Ollies máme rádi, ale nečekala jsem ten přístup. Svatební dort - jde pouze fondán, marcipán ani kdybyste prosili sebevíc vám neudělají. Cokoli je na klasickém zákusku, tak uvnitř dortu nenajdete. Zůstane pouze ovoce a krém s piškotem. Mandle, čokoláda, želé, vše dají pryč a dovnitř prý ani čokoláda ani mandle dát nejdou. Co je to za výmluvy. Všude jinde to jde! A cena samozřejmě zůstane stejná, i když dají polovinu surovin. Jsem opravdu opravdu opravdu zklamaná!!!