Dorty Marta Maršánová - šílená komunikace

Ahoj, holky. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo s touto paní zkušenost? Osobně jsem na ní slyšela jen chválu a chtěla jsem u ní objednat dort na oslavu jubilea mé maminky. S paní jsem absolvovala 2 telefonáty, při obou byla nepříjemná, bylo slyšet, že se se mnou bavit nechce a druhý telefonát skončil tím, že mě poslala do prdele. Doslova. Jsem úplně zhrozená. Abych uvedla nějaké podrobnosti: Při prvním telefonátu mi paní sdělila, že je amatérská cukrářka (což jsem věděla), tak co po ní jako chci?! Že nemá čas, je po operaci. Když jsem řekla, že dort by byl až na půlku ledna, řekla mi ať zavolám v druhé polovině prosince. Volala jsem dnes, paní byla velmi nepříjemná. Nelíbil se jí můj návrh dortu, že takový sice může chutnat mé mamince, ale co zbytek hostů na oslavě?! Ti že to přece jíst určitě nebudou! Mamka má ráda těžší, sladké dorty a naopak nemá ráda ovoce a tvaroh. Říkala jsem, že hlavní na oslavě bude maminka, takže by dort měl chutnat hlavně jí. Paní byla skoro nepříčetná, jako by takové dorty byly protizákonné. Navrhovala třeba malinový dort, to se mi moc nelíbilo. Tak co bych prý jako chtěla?! Popravdě se v tom příliš nevyznám, ale čekala jsem, že paní sama něco nabídne. Nakonec jsem paní poděkovala, řekla jí, že zní velmi nepříjemně a jako člověk, kterému se mi nechce dávat peníze. A pak mě poslala do prdele.
Odpovědět
Profilova fotka
To je drsný :-D Prd na to. Prostě objednej dort jinde a nebav se s krávou :-D
Odpovědět
To my s pritelem kdyz jsme vybirali prichut svatebniho dortu, tak nam cukrarka rekla, ze hlavne musi chutnat nam :-D ;-) Obdobne bych postupovala i u maminky, hlavne aby chutnal ji. Nechte ho udelat jinde, kdyz ma pani ocividne problem. Jeste by jste se stresovala, jestli dort vubec i pri obednani udela.
Odpovědět
Máte pravdu, díky holky. Už jsem odeslala objednávku jinam, kde mi paní hned nabídla x možných variant. Dneska už se paní Maršánové akorát směju, ale včera jsem z toho byla celá rozhozená. Nemluvě o tom, že mi paní tvrdila, že mascarpone je tvaroh. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?