Dorty - jak dlouho jste je měli vystavené?

Ahojte holky. Jak dlouho jste měli vystavené dorty? Jde mi o to, jak dlouho vydrží bez ledničky. Svatba na konci května, místnost je klimatizována (ale tak zas tam nemůže být jak na sibiři) a dort bude potaženej. Měl by být bez ledničky cca čtyři hodiny než se bude jíst. Tak co myslíte, bude to ok?
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 my ho měli na jídlo, ne na okrasu... takže byl celou dobu v ledničce, pak se vytáhl, nakrájel a snědl :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 dort nam vyndali az na krajeni, jist rozteklej/teplej dort, to by si asi nikdo nepochutnal. A take kdyz ho prinesli, tak se na nej vsichni podivali a byli nateseni na ochutnani :-)
Odpovědět
Já neplánuju, že by byl nějak vystavený, jen se donese chvilku před podáváním.
Odpovědět
My měli dort vystavený po dobu hostiny (cca dvě hodiny), pak jsme ho zdlábli ke kafi. Měli jsme strach, aby to přežil, protože svatba byla v srpnu a bylo vedro, ale ustál to v pohodě (jak vzhledově, tak chuťově) :)
Odpovědět
nám ho schovávali celou dobu v ledničce a pak až jsme se dohodli na krájení tak ho přinesli, dort se okouknul a než se nám ho povedlo nakrájet, tak si myslím, že byl okoukanej až až :-)
Odpovědět
souhlasím s holkama, plánuji, že bude v ledničce a po obědě ho nakrojíme a sníme ke kávě:-)
Odpovědět
No tak jelikoz budeme mit dort za 7500,- tak schovanej v lednicce mi prijde skoda....
Odpovědět
A taky pochybuju,ze s tema kostickama budou chtit sibovat sem a tam.
Odpovědět
@simona007 No já ho nebudu mít schovaný proto, že by byl moc levný nebo nevypadal dobře :D
Odpovědět
@simona007 jestli ti přijde líto mít ho celou dobu v lednici, tak ho vystavte třeba hodinu před krájením, to se snad stihnou pokochat všichni ;-) Anebo jestli chceš risknout ty čtyři hodiny, jak píšeš... Jde o to, že by pak opravdu mohl být rozměklý, zteplalý a navíc se blbě krájet.
Odpovědět
My jsme ho měli vystavený asi dvě hodiny, po dobu oběda a pak se rozkrájel. Byla bych zvlášť opatrná, pokud v něm máš čerstvé ovoce, my měli kromě jiného na rautu i košíčky s jahodami a ty se vyloženě kazily před očima v tom horku. Celkově teplo dortům fakt moc neprospívá. Byla by škoda, kdyby si dort hosté užili dosyta jen vizuálně a pak byli třeba zklamaní při ochutnávce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My ho měli vystavený cca 2 hodiny, dali ho na stůl těsně před příjezdem na hostinu, protože ten první dojem, když vejdou hosté na tu hostinu byl pak opravdu super, všichni dort hned pochválili, jakmile se pak část rozkrájela, tak šel do lednice 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky co myslíte, jsem odpůrkyní kolových spodniček, mohou být tyhle šaty bez spodnice? Kamarádky doporučují, že určitě pod ně ano. Moc díky za váš názor.... :-)
Odpovědět
@misuuule Jé tak teď jsem si všimla, že jsem příspěvek vložila úplně jinam...tak se omlouvám...
Odpovědět
@misuuule no jako šlo by to bez toho, ale budeš si do nich kopat, a taky by ses o ně mohla přerazit třeba při tanci apod .:-)
Odpovědět
@simona007 a kolik těch kostiček bude?? No za tu cenu nejmíň 100. :-)
Odpovědět
@petrapavla Jsou kvalitní a krásný, hladký potah a žádný takový jsem v okolí tady neviděla.... bude jich 75... Vím, že teď tady asi vypadám jako rozmazlená nevěsta, ale za tu cenu určitě stojí...tohle není věc na které bych chtěla šetřit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?