Dort pro 27 osob, jak velký?

Ahoj všichni :) Řešíme právě svatební dort, a nějak nevím jak velký/těžký teď objednat bude nás kolem 27 lidí...A nechceme aby nám pak zbylo xx kg dortu a jedli to x dalších dní :D Jak velký dort myslíte, že bude stačit? Děkuji za vaše názory :)
Odpovědět
Ahoj, já myslím, že nejlíp v oku to budou mít cukrářky. Naší stačil říct počet lidí a hned věděla kolik má vážit, jak velká mít ty patra. Obecně se říká, že porce dortu má vážit cca 150g.
Odpovědět
Tak to by bylo kolem 4 kg, tak bych nechala udělat kolem těch 5ti -6ti, ale určitě se ještě poradíme s paní cukrářkou :) Moc děkuji za odpověď :)
Odpovědět
Dobré je počítat vážně těch 150 g na porci - my měli pro 25 lidí dva dorty dohromady o váze 4200 g a v pohodě se to snědlo.....
Odpovědět
Profilova fotka
my mame dort jen kvuli tomu, ze budeme spolecne krajet...ale jinak mame 150 makronek, 3 Marlenky, 3 plechy Misa rezu, 3 plechy orechovych rezu a coko fontanu :-) dort je prumer 26 cm, jedno patro....a ochutnat dostane ten, kdo bude chtit..
Odpovědět
My to měli podobně jako mr_falko. Dort malý jen pro nás kvůli společnému krájení a pro hosty jsme měli malé cupcaky, takže podle počtu lidí. Neřešíš krájení a rozdávání, je to rychlejší ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem za dort radsi mensi nez vetsi, protoze se to vetsinou nesni...my mame dort v mrazaku jeste ted :-D A to jsme ho uz kila snedli a rozdali :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?