Dort nebo cupcakes?

Hezký den milé nevěsty, jak to máte s dortem? Necháváte si udělat klasický dort, dvou patrový dort a nebo malý dort a cupcaky pro každého hosta? :-)
Odpovědět
Dort a cupcakes :-) Nahoře menší dort, na dolních patrech cupcakes a postupně se budou přidávat, jak si budou hosté brát - aspoň se to hned nerozteče
Odpovědět
Budeme mít malý dort a 50 cupcakes, přijde mi to praktické na servírování :-)
Odpovědět
Měli jsme větší mrkvovy dort a pak malé dortiky.
Odpovědět
U nás taky menší dort, abychom mohli něco zaříznout a cupcakes. Přijde nám to praktičtější a vypadá to krásně. Dokonce i stojan jsme si na ně vyrobili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
také jsme měli jeden větší dort na nakrojení v horním patře stojanu a pod ním malé dortíky :) hlavně z praktického důvodu, že se dorty nerozpadnou při krájení apod., ale i nám to přišlo hezčí :)
Odpovědět
My budeme mit klasicky patrovy... Prijde mi to slavnostnejsi.. Ale i cupcakes ma neco do sebe
Odpovědět
My budeme mít malý dvoupatrový dort a k tomu cupcakes.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My si necháváme dělat "klasický" patrový dort + cupcakes jako dezert, spousta lidí z naší rodiny má cupcakes jako "bábovku" :D takže jsme udělali tuto variantu :D a jsem spokojená :D
Odpovědět
Taky jsem pro klasický dort, vypadá slavnostně a ke svatbám podle mě patří v celistvé podobě :-)
Odpovědět
Děkuji všem za příspěvek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít tuto variantu. Nejsme fanoušci potahovaných dortů a tento styl - malý dort (2kg) na symbolické nakrojení plus dortíky, nás zaujal. Jsem zvědavá, jaké budou zítra ohlasy.
Odpovědět
@sankovab A můžu se zaptat jaký stojan jste si vyrobili? Já hledám na netu u různých prodejců a pořád nic, co by mi padlo do oka :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@novotnova Nařezali jsme OSB desky, mezi to špalíčky a celé nastříkali bílou barvou. Pak ho ještě nazdobíme nějak tylem nebo krajkou a bude to krásné :-)
Odpovědět
@sankovab děkuji :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@sankovab můžu poprosit foto stojanu na dort? Vůbec nevím kde a jak sehnat. Děkuji
Odpovědět
@compelovaveronika my měli takovýhle obyčejný stojan ze dřevotřísky, natřený na bílo. Celé jsme to měli venku jako přírodní svatbu. A dortíky byly ideální. Nemuseli jsme toho moc krájet a nikdo si nevymýšlel jakou chce porci :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?