Dort na svatbu dva nebo jeden ?

Profilova fotka
Holky prosím o radu.Svatbu máme v květnu a to tím stylem,že svatební oběd bude už den před samotným obřadem jen s rodinou -cca 13 lidí a ve svatební den po obřadu bude klasický raut pro všechny (25 lidí) a já jelikož si dort budu péct sama tak nevím jak to udělat.Jestli mám upéct dva menší-jeden na oběd s rodinou a jeden na raut a nebo upéct jeden větší a nechat ho až na ten raut..co myslíte ? A prosím odpovědi typu "nevěsta by si neměla péct dort sama" si nechte :) Potřebuji radu
Odpovědět
Já bych asi udělala dva.
Odpovědět
Profilova fotka
Spíše 2. My jsme měli taky 2 a to nás bylo necelých 20. Jeden načančaný svatební a druhý limetkový od Ollies. A všichni chtěli ten od Ollies :-D
Odpovědět
Profilova fotka
pouze jeden, ať s tím není tolik práce
Odpovědět
já bych upekla jeden větší na ten raut, většinou je to stejně jenom taková rekvizita na focení náš dort sice všichni hrozně chválili, jak jim chutnal, ale každý dal do sebe dvě lžičky ze slušnosti (jestli vůbec) a pak šli na vepřovou kýtu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla bych pro dva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@samantta18 Je, to jsem rada, ze nejsem jedina, kdo ma obed s rodinou pred obradem. Doma uz jsem si vyslechla komentare, ze to neni tradicni a v praci, ze si zaspinim saty !! :-D Se vzdy pobavim. Ale k dortum. Taky porad nevim, jak to vyresit. Pokud u tebe rodina z obeda pujde i na raut, nechala bych dort az tam. U nas vsichni z rodiny na raut nepujdou, ale obed bude trvat 2 hodiny a to nevim, jestli neni na cpani se dortem malo. Takze jeste zvazuju. Dalsi alternativu mam malicky dort jen k obedu a vecer stejne budou kolacky a bud tiramisu nebo panna cotta a hlavne grilovane maso ... :-)
Odpovědět
My budeme mít jeden dort...další obyčejnejsi maximálně pak do výsluzek,ale určitě nebudou součástí hostiny...paní co nám péče dort se vždycky ptá pro kolik lidí je potřeba a dle toho přizpůsobí váhu a velikost dortu :-)
Odpovědět
Já pekla nevěstě dva.Jeden na obed a druhy na raut.Ale ten byl překvapení pro ženicha od nevěsty. Auto.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?