Dort na svatbu 7.5 - poptávka

Dobrý den, sháním cukrárnu(cukrářku) která by mi vyrobila svatebí dort. Moje představa je kopie dortu Savoy (jelikož ho zbožňuji ale originál by byl přehnaně drahý), upravený pro 80 lidí.. Víte o někom v Praze a okolí kdo by to svedl upéct? Prosím o typy, nabídky.. Předem děkuji :)
Odpovědět
Dort Savoy dělají někde s černým rybízem, někde s višňovým krémem, jedla jsem i karamelový s čokoládovým krémem. Dle vlastní zkušenosti doporučuji udělat úplně přesné zadání jak si dort představujete, jinak rozumnou nabídku nikdo nepošle.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, mohla bych Vam pripravit dort na ochutnavku. Cena ochutnavky 1 druhu dortu je 100kc.Mohla bych pripravit i jine druhy dortu))
Odpovědět
Dorty a dortiky nebo Saint Tropez
Odpovědět
@klaravitkova Znám jenom jeden dort Savoy, a to ten co se dělá v kavárně Savoy :) takže čokoládový korpus, čokoládový krém a višňovorybízová náplň, potažený marcipánem a navrch s ovocem. A stejně tak si ho i představuju, kromě toho marcipánu, tam by stačila nějaká běžnější potahovací hmota.. https://iamgourmand.files.wordpress.c... http://www.ambi.cz/static/useruploads...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?