Dort marlenka

Profilova fotka
Ahoj holky, měla jste některá dort od Marlenky? zajímala by mne jejich cena, dorty mají krásné, ale nikde neuvedené ani přibližné ceny. Kdybyste volžily i foto, byla bych moooc ráda, děkuji!! :)
Odpovědět
Poptávala jsem je nedávno na dort pro přítele k narozeninám, cena byla ale dosti vysoká - 800 kč za kg dortu co se mi líbil mi přijde jako cena absolutně mimo.
Odpovědět
Ahoj mi máme objednaný dort na 10.10. u Marlenky.Po telefonické dohodě s p. Řezáčovou ( snad mám jméno napsané správně ) Jsme dorazili na osobní schůzku, komunikace byla super, paní velice příjemná. Dort budeme mít pro 8 porcí a k tomu 40 minidortíků zdobených fondánem a ve stejném stylu. Cena bude kolem 5000kč. Fotka kterou sem dávàm u nàs fungovala jako předloha pro dort je zkopírována ze stránek Marlenky. Za mně mooolc doporučuju.
Odpovědět
Omlouvám se dala jsem špatnou cenu dort nàs bude stát necelých 7000 .( 5000 byla původní cena s méně dortíky)
Odpovědět
teda to je pěkná pálka
Odpovědět
nepřijde mi to hodně. Sama doma dělám často dorty, můj švagr je cukrář a oba si myslíme že cena je adekvátní. V cukrárnách po Ostravè mi řekli za obyč třípatrový dort jednoduše zdobený jen cukrovými perličkami 5500 -6000. a když se vezme že minidortíky jsou mnohem pracnèjší protože se potahují každý zvlášť a zdobí jednotlivě a hlavnè musí být naprosto stejné . Xàle je to marlenka ( moje a ženichova srdcovà záležitost). A hlavně vše je potahovàno a zdobeno ručně( ruční pràce je dnes drahá). Příde mi to akorát. Protože dort i s minidortíky bude mít váhu okolo 18,5 Kg a to znamenà cca 380Kč za 1Kg. A za Kg ručně zdobeněho dortu s fondánem je to v Ostravě celkem normální průměrnà cena.
Odpovědět
nevím jak těžké teda budou ty dortíky ale pochopila jsem horní dort kdyby měl 3kila a 40 dortíků mini bude mít 15 kilo to snad né jeden bude vážit skoro 40dg nevím jestli to někdi sní
Odpovědět
400 gramový minidortík nikdo nesní a ty rozjezené pak vyhodíte. Určitě bych si nechala udělat menší, klidně poloviční.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?