Dort

Profilova fotka
Ahoj nevestinky,prosim o ukazku jak vypada 4-5kg,nevim zda mam volit hranaty,kulaty jedno patro nebo vice .Nevim jak takovy 4-5kg dort muze vypadat. Posilejte mi prosim foto.
Odpovědět
Sice toto nejsou jen svatební, ale pro přestavu tento má 5,5 kg
Odpovědět
tento 7 kg
Odpovědět
a tento také 7 kg
Odpovědět
Taže pro 4-5 kg na dvouposchoďový dort budou menší průměry, nebo nižší patra ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@itty dekuji,nevim jaky tvar by bylo vhodne zvolit a zda patro ci nikoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli dvě patra, protože jsme chtěli dát hostům na výběr tmavý a světlý dort. Spodní díl byl světlý s tvarohem a ovocem a vrchní tmavý s pařížskou šlehačkou :-)
Odpovědět
@klara015 Mě se zdají pěknější kulaté dorty, Myslím si, že čtvercový dort by musel mít jen jedno patro , nebo dvoupatrový z pidičtverců ( ty rohy čtverce jsou váha navíc, oproti kulatému) . Do těch 5 kg by to asi byl kulatý dvoupatrák průměru 25 cm a 18 cm .
Odpovědět
Profilova fotka
@martinapat a nemas prosimte foto dortu zni to delikatne.Kolik Vas dort vazil?
Odpovědět
@klara015 mě se taky více líbí kulaté dorty, přijdou mi "jemnější , slavnostnější", ale je to moje vnímání, někomu se zase více líbí jiné tvary. U svatebního bych volila patra, nejen, že můžeš zvolit každé jiné, ale líp to vypadá i na stole. Já mám na těch 5,5 kilo, což už není takový rozdíl vzhledem k Tvému přání, průměry 24 a 18 cm, ale to druhé patro je vyšší - je 3 x prokrojené, takže pokud by jsi nechala udělat pouze 2x prokrojené, pak by ses do váhy mohla vejít
Odpovědět
Profilova fotka
Tak bude nakonec tento a tripatrovy a asi 8,5kg :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@klara015 posílám soukromou zprávu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klara015 tak sz neposílám, nejde tam vložit foto. Takže zveřejňuji tady. Kolik dort vážil opravdu nevím, ale stál 1500,-, což bylo oproti jiným nabídkám opravdu luxusní cena :-) Na druhé fotce už je vrchní patro snědené :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jak by měl (kolik kg) vypadat dort pro 80 lidi?
Odpovědět
@zuzkka222 Myslím, že pro 80 lidí by už musel být čtyřpatrový, tak kolem 13 kg -možná i více. Můžeš mít třeba i třípatrový a jeden, nebo dva normální k tomu na rozkrájení.
Odpovědět
@zuzkka222 na osobu se počítá 150-200 g dortu, takže by Ti stačil 12kg až 15-16kg dort. Na těch 12 kilo stačí třípatrový a víc pak 4 patra... nebo jak píše radkaja třípatrák a k tomu do sady jednopatrové, nebo pár minidortíků. Pošlu Ti pro představu do sz fotky takových dortů ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?