Dobrý svatební dort a svatební koláčky a dovoz na statek Všetice (směr Sedlčany)

Ahoj/dobrý den, jsem z Prahy, vdávám se 18.6. a hledám opravdu dobrý svatební dort, který bude i pěkný na pohled :) Záleží mi, aby byl dort opravdu dobrý, většina svatebních dortů nemá chuť. Také jsem alergická na mléko, takže kdyby bylo možné udělat poslední (nejmenší) patro dortu s mínus L šlehačky (bezlaktózová šlehačka apod. dá se sehnat v Globusu, Kauflandu apod.) budu velmi ráda. Dále sháním svatební koláčky. Důležité je, aby mi cukrárna dort dopravila na místo svatby. Počet hostů 50 + cca 5 dětí. Děkuji všem za tipy. Ráda také přijdu do cukrárny dort ochutnat :)
Odpovědět
Ahoj náš byl uplně nepřekonatelný, na fb si najděte ivančiny dobroty a poptejte se. Hlavně doporučuju kolačky ty byly jako petikoruna a dokonalé uplne ...
Odpovědět
Krom toho pani je z Dobříše
Odpovědět
Mrknu na to díky ;-)
Odpovědět
Paní Andrea Žižková (Háje u Příbrami) - do Všetic mi vezli dort, dortíky, koláčky, výslužky, lízátka, .... Doporučuju
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji edortiky - Vendula Mesnerová :-) . A nechte si samozřejmě udělat ochutnávku. Na dortu opravdu záleží!
Odpovědět
@challidona @challidona
Odpovědět
Pokud máte alergii na laktozu, tak doporučuji to s cukrářkou detailně probrat. Mám dost špatnou zkušenost...
Odpovědět
doporučuji paní Andreu z Benešova zajimavedorty tecka 8u tecka cz :)
Odpovědět
Funguje Vám ta adresa co psala @andeja17 - http://zajimavedorty.8u.cz/
Odpovědět
Díky všem za tipy, stále hledám. Bezlaktózový dort je celkem problém a navíc i doprava do Všetic, která je pro mě stěžejní.
Odpovědět
Ahoj za mě mohu doporučit dorty od Rozarky. Paní udělá co si člověk řekne a s dopravou to samé. Já to měla 150 km od Prahy a paní to dovezla přesně na hodinu kterou jsme si dohodli. A vzhledem ke kvalitě služeb,jsem již objednávali několik dalších dortů, jeden dokonce byl bez laktózy a bez lepku a prý to vůbec nikdo nepoznal,tedy i ti co s dorty tohoto druhu mají zkušenosti. Samozřejmostí je i ochutnávka a to zcela zdarma,což mě překvapilo.U paní Lucky je to ale běžná praxe,říká že nemůže brát peníze za něco co někomu nemusí chutnat a když to chutná tak si to člověk objedná.Tak šťastnou ruku při výběru cukrárny,nebo cukrářky.Já ji mám už na pořád :-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?