Dobrý dort Teplice a okolí?

Profilova fotka
Ahoj všem, jsem už trochu bezradná s výběrem dortu. Nechci v žádném případě potahovaný dort, spíše svěží, jen s lehkým krémem a ovocem. Nemusí to být umělecké dílo, hlavně, aby chutnal a neudělal ostudu :-) Máte zkušenosti s dodavateli v Teplicích nebo okolí? Díky za tipy!
Odpovědět
Ahoj, zkušenosti nemám, ale bylo mi doporučeno Sucré et salé, zatím jsem jen v procesu domlouvání, ale paní (slečna) má i blog a na FB hodně foteček ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Laskominy, ale netuším, zda budou mít ještě volný termín...
Odpovědět
Klara Cakes na fcb :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě Cukrářský ateliér Corpus Delicious Teplice - Klara Cakes, jsou to profesionálky, mají toho hodně, snad se domluvíte
Odpovědět
Doporučuji Lagarto Cake factory má pobočku i v Teplicích, takže určitě nebude problém si dort vyzvednout tam. Splňuje všechny požadavky, jaké píšete. Já mám dorty na svatbu objednané u nich, protože je s nastávajícím milujeme. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to určitě mohu doporučit právě dorty od Klara Cakes ušité na míru. Taky jsme nechtěli potahovaný "fondánem" ale zároveň na naše zadání :-). Výsledek se vydařil jak vzhledově, tak i chuťově! :-) P.S. Jedlé jsou i květiny na dortu :-) Více klik na naše album. Suzy
Odpovědět
Profilova fotka
Do Teplic mohu dodat i já, pracuji jak v Praze, tak Ústeckém kraji :) Mrkněte ke mě na profil, ráda vám odpovím na případné dotazy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?