Dekorace na dort

Ahoj nevěsty, vypadá to, že svatební dort budu péct doma. Největší hrůzu mám ale z dekorování. Líbilo by se mi něco podobného jako na obrázku. Jen netuším kde to sehnat či jak to vyrobit.. Napdá vás něco? :-)
Odpovědět
píšu Ti SZ ;-)
Odpovědět
Třeba se zkus zeptat nějakých cukrářek, jestli by ty květy udělali z cukrové hmoty. Nebo napiš dotaz třeba tady http://forum.dortomanie.cz/, nebo na Dorty od mámy. Jinou než cukrovou dekoraci bych tam nedávala, umělohmotné květy by nepůsobily dobře a živé podle mně na dort nepatří.
Odpovědět
@radkaja Dobrý nápad, děkuju :-)
Odpovědět
@radkaja já si nemyslím že živé na dort nepatří. Já občas peču dorty už i na svatbu a živí jsou prostě živé. @luj89 ano zkus se zeptat nějaké šikovné cukrářky, do umělých bych nešla ale živé kvítí vypadá úplně super.
Odpovědět
@maagda Hlavne zadny asparat. To uz je opravdu prezitek.
Odpovědět
@makytka007 to né :-D orchidej, kopretinky, i anglické růžičky nebo taky maličké růžičky ( ne ty velké ), pak i ty menší gerbery. Žádný asparát ten je strašný :-D
Odpovědět
@makytka007 Jééé, o to neměj strach :D. Stejně tak jako dort ve tvaru panenky ;)
Odpovědět
Kytičky bych ti udělala, ale bydlím od tebe daleko. Zkus se tady na těchto stránkách podívat, jak děvčata pečou a možná si některou vybereš. http://dorty.artmama.cz/tortarky?kraj...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?