Cukrářství Řehová Ostrava-recenze

Nevěsty, už dlouho přemýšlím, kde nechat udělat svatební dort. Máte někdo zkušenosti s Cukrářstvím Řehová? Na kolik vás cca vyšel dort, popřípadě jak vypadal. Děkuji
Odpovědět
Osobní zkušenost se svatebním dortem od nich sice nemám, jelikož nám svatební dort pekla tchýně. Kdybych si ale musela vybrat nějakého cukráře, rozhodně by to bylo "Cukrářství Řehová".. Jejich cukrárna je dokonalá a vše, co prezentují, je moc krásné a dobré. S nimi neprohloupíte.. ;)
Odpovědět
Neměli jsme od nich dort, ale svatební cukroví a koláče a bylo to super!
Odpovědět
Ahoj, my jsme od nich měli svatební dort a fakt super! výborný a na pohled taky krásný! akorát ceny jsou trošku vyšší, ale je to fakt kvalita.. jde u nich domluvit i ochutnávka ;-)
Odpovědět
@janca188 Můžu se zeptat pro kolik lidí jste měli dort a na kolik vás vyšel?
Odpovědět
Dort jsme měli 3patrovy, pro cca 35 lidí.. ještě samozřejmě zbylo a stál myslím okolo 4500 kč. Pak jsme měli ještě klasický kulatý 1patrový pařížský a ten stál pro 20lidí 2000 tis. Kč..
Odpovědět
Profilova fotka
My jme měli od paní Řehové 3 patrový, každé patro jiná příchut pro 30 lidi a byl výborný a taky krásný :) foto dortu v mém albu :)
Odpovědět
Já zvolila dort od p. Řehové z Ostravy (Cukráství Řehová- za OC Futurum) a nemola jsem udělat lépe. Prvotní stres a panika z neznámého cukrářství vyšuměla hned při prvním setkání s p. Řehovou. Profesionálka a dort vzpomínají všichni ještě dnes a to jsme měli hosty i ze zahraničí :-) Vřele doporučuji. Ovoce z vlastní zahrádky udělalo dortu nezapomenutelnou tečku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim. Jak uz jsem chvalila i v mem svatebnim albu, toto cukrarst i je jedinecne a to proto, ze nam s manzelem splnili sen o svatebnim dortu, vystihli chute a jednani bylo skvele! Dovoz na misto! Super a byl vyborny!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste dodam: bylo nas na ten dort cca 50 a spodni plus pulka druheho zustalo;) cena celkove se vsim 5000;)
Odpovědět
Holky tak přidávám osobní čerstvou zkušenost. Při výběru dodavatele svatebního dortu jsme si dali opravdu zasloužit a už při ochutnávce a osobním setkáním s p. Řehovou jsme věděli, že jsme se rozhodli správně. V sobotu na svatbě se nám to maximálně potvrdilo. Nejenže všichni dort snědli, ale dokonce si šlo i nemálo svatebčanů přidat :) servis, který nám p. Řehová poskytla je naprosto adekvátní ceně, ne-li naopak. Až budeme mít fotky, tak přidám i samotný dort, na ketrý byla doslova radost pohledět. Nevěsty, nad touto cukrárnou neváhejte :-)
Odpovědět
Ahoj holky, byla jsem na ochutnávce svatebních koláčů na veletrhu. Paní Řehová má velmi chutné a krásné dorty i vše ostatní. Asi nejlepší, co jsem kdy jedla. Taky zvažuji, zda do toho jít.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Nemá ještě někdo zkušenost s Cukrářstvím Řehová? Máme představu o lehkém dortu z kvalitních surovin a co tak čtu, mohlo by to být to pravé :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@poinsettia Ahojky já jsem měla taky od paní Řehové a byl vynikající, můžeš mrknout do alba ke mě, ale vzhledově to byla typická potahovka :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@sadamka90 Teda vypadá moc dobře (super včelky:-) a květiny), hezky vám ho barevně sladili. Můžu se zeptat, kolik vážil a pro kolik to bylo lidí, a orientačně cenu (pokud to není tajné)?
Odpovědět
Profilova fotka
@poinsettia Jej váhu to si nejsem jistá, ale byl určen pro 60 lidí, ale tak patro a půl nám zbylo, takže si myslím, že by se rozdělil klidně i pro 80 :-D Vyšel nás na 5500. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sadamka90 Mohu se prosím zeptat jakou jste měla náplň? Nám dort pro 45 osob vypočítala na 7 300,- . Chtěli jsme marcipán, čokoládu, maliny.. Cena je šílená. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculliv Ahojky, no my jsme neměli potaženo marcipánem, chtěla jsem čistě bílý, tak to bylo potahovkou. Náplň myslím 2 horní patra paříž a 2 spodní kakaový piškot, vanilkový krém a v tom jahody, ale kompotované ne čerstvé, proto možná cena vyšplhala. ;-)
Odpovědět
ty ceny jsou ale šílené
Odpovědět
Profilova fotka
@sadamka90 aha.. tak já chtěla rozhodně čerstvé ovoce a vybrali jsme si marcipán. Chuťově byl u nás na prvním místě, ale ta cena..
Odpovědět
Profilova fotka
cena není zrovna nízká, ale to ceny surovin taky ne :-) ... marcipán je jednou tak dražší co potahovka. Navíc se s ním "hůř" pracuje. Potahovka je taková žvejka co se natáhne a na všechno :D Když k nám do cukrárny přijde nevěsta (a nejen nevěsta...), tak občas koukáme co má za představy. :-D A ti lidi co to dělají, taky něco stojí. Pak si pro dort přijede, mrskne ho na zadní sedačku... to by člověk vraždil. :-( A za hodinu volá že jestli ho nemůže přivést zpátky ho opravit, že se jí poničil... :-D Takových tam máme za léto několik. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculliv Cukrářství Řehová jsem nakonec také poptala a nástřelová kalkulace na dort pro 45 osob, zdobený čerstvým ovocem a čokoruličkami, nám vyšla ještě o pár stovek výše než vám. Přestože cena se mi nejprve zdála taky vysoká, objednali jsme se na ochutnávku a byli jsme moc příjemně překvapeni, paní velmi sympatická a ochotná, připravené dortíky skvělé, je vidět, že to prostě umí. Oproti původní představě jsme nakonec vybrali minidortíky viz výše foto uživatelky @mi_ni (spíš z estetických důvodů, líbily se nám více), ořechový korpus bez mouky, krém mascarpone s kusy čerstvého ovoce a čerstvé ovoce i navrch, které nás vycházejí na 149,- Kč/kus. Minidortíky jsou docela velké, k ochutnávce jsme měli připraveny čtyři s různými příchutěmi a ve dvou jsme snědli jen polovinu tak, že jsme už funěli (tj. každý měl jeden celý). Takže uvažuji, že jeden dortík bude pro některé hosty moc, a spíše jich tedy vezmeme o pár méně, než bude celkově hostů, a místo toho možná od paní Řehové přibereme i pár mini dezertů, které také vypadají luxusně :-) Ono když si člověk spočítá cenu těch kvalitních surovin v tom množství (vysokoprocentní čokoláda, marcipán, mascarpone, ořechy a další), plus to domácí ovoce z vlastní zahrádky (které se musí někde vypěstovat, starat se, zalívat, sesbírat), čas osob, které dort vyrábějí (ruční práce), paušální náklady na výrobu a provoz cukrárny, dovoz na místo svatby (do 30 km v ceně) a k tomu nějaký ten zisk, protože cukrárna není charita... tak se prostě člověk k takovým částkám dostane a je to úplně adekvátní. Za chuťově výborný dort a kvalitní servis se prostě platí, a líto mi těch peněz není, to spíše oželíme nějaké dekorace a nepotřebnosti, než hostům odepřít požitek ze skvělého dortu :-) Jinak mi přijde, že svatební dorty obecně bývají nadhodnocené, pokud jde o hmotnost a velikost, a velký kus se pak nesní. My nechceme, aby nám zbylo, dort nepůjde do výslužek. Tak je možné třeba zvážit zmenšení porcí (naše první nabídka vycházela na porci pro jednoho hosta přes 230 g, což si nedokážu představit, že by každý host snědl). Dort pak sice nebude tak velký a majestátní, ale cena vyjde lépe a sní se celý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@poinsettia Taky jsme byli u p. Řehové na ochutnávce a dorty byly výborné. Navštívili jsem i jiné cukrárny, kde mi taky moc chutnalo, někde i více a ceny jsou skoro poloviční. Dokonce ani Ollies nemá tak vysoké ceny. Jinak co se týče paní Řehové, působila velmi mile a sympaticky. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculliv Tak to mi úplně není jasné proč to tedy dál řešit, když jinde vám chutnalo více a cena skoro poloviční?
Odpovědět
V cukrařství Řehová jsme byli na ochutnávce svateních dortíků. Dorty byly výborné akorát ta cena. Nakonec si ho necháváme dělat jinde za poloviční cenu. V cukrárně kde používají stejné suroviny......
Odpovědět
My u nich dali za dort pro 30 lidi 5300 je to podle me strasne drahe,ale dobre.
Odpovědět
Ktera z Vás mela od paní i cukroví?
Odpovědět
Profilova fotka
Tuto sobotu jsme měli dort od paní Řehové a byl úžasný, chuťově výborný, vzhledově dokonalý. Komunikace s paní mě mile překvapila, je milá, ochotná, ráda poradí. Měli jsme minidortičky a jeden dort, příchuť malina a máta a neměnila bych. Všichni byli spokojeni. My určitě doporučujeme!!
Odpovědět
Na naší svatbu jsme si objednali koláčky a dort s minidortíčky od cukrářství Řehová. S obojím jsme byli nadmíru spokojení, koláčky byly výborné, všem hodně chutnaly. Dort byl nádherný, vybrali jsme si brownies korpus a náplň tvaroh s borůvkami a byla to trefa do černého, dort všechny nadchnul chuťově i vzhledově. Velice se nám líbila ochutnávka a velice milé a příjemné chování a komunikace. Vše bylo bez problémů, takže můžeme jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
@tetua21tetua Těmi minidortířčky myslíč minidezerty? Jaké jste měli druhy a co chutnalo nejvíce? Také máme od paní Řehové objednáno :-)
Odpovědět
Svatební koláče z Cukrářství Řehová byly vynikající a což pak ten super svatební dort s postavami nevěsty a ženicha !! Ten neměl žádnou chybu, chutný a nádherně nazdobený. :-) A ty malé dortičky s čerstvými jahodami se v ústech jen rozplývaly. SUPER ! :-) Všem doporučuji ochutnat koláče, zákusky a dortík :-) . Svatba byla 16.4.2016
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?