Cukrářské výrobky z učiliště Chabařovická, Praha

Profilova fotka
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s koláčky, minidezerty nebo dorty z tohoto učiliště? Bylo mi doporučené, ale ráda bych znala i vaše zkušenosti. Díky!!!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj, přímo osobní zkušenost nemám,ale nevěsty si je tu chválily.Blbý je,že se u nich nedá objednat třbea meilem,ale musíš jen zavolat nebo osbně.Psala jsem jim email s fotkou dortu,který bych chtěla a email jim nefunguje.Ale prý jsou levní a šikovní.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za info, levní a šikovní je přesně ta kombinace, jakou potřebuji :) Já bych právě chtěla zkusit nějaké minizákusky a asi i koláčky, dort jsem vymyslela zdobený medovník :)
Odpovědět
Ahojky já bych si ráda nechala u nich udělat dort, zákusky a koláčky. Paní jsem volala a ceny jsou že za dort pro 70 lidí cca 12 kg - 2000 - 2300, koláčky snad 250/kg a mini dezerty vycházejí 220kč za kg a v kilu je cca 50-52 dezertíků. Já to asi udělám tak že si na Vánoce nebo po nich nechám od nich něco udělat a uvidíme, ale myslím si že jsou dobří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No,ještě teda za sebe můžu doporučit cukrárnu Mima,t má tedy srovnatelné ceny,jako píše Rouy.I co se týče dortu,koláčků a minizákusků.Jsou bud v Berouně nebo v Unhošti. ;-) Ale je to dobrá cena. ;-)
Odpovědět
porodnibanko: a jak je to v té mimě s cenama za dorty?
Odpovědět
Profilova fotka
Jukni na jejich webovky,ale pohybujou se od 1500 do těch 2500.maj různý,i různý hmotnosti.navíc,dělaj na zakázku nebo ti to upraví podle tvých představ. ;-)
Odpovědět
babka tak se schválně podívám napadko mě myslíte že by ten učňák byl schopen udělat nějakou ochutnávku klidně si jí zaplatim :-) To by mohli ne?
Odpovědět
Profilova fotka
rouy,já myslim,že by to neměl být problém. ;-) v lepěích podnicích je to dokonce samozřejmost.Každopádně za zeptání nic nedáš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já tam měla objednaný dort a 4 kg koláčků. Vše v pořádku a výborné !!! Trochu jsem se toho obávala aby ten dort nebyl moc těžký a sladký a tak, ale bylo to skvělé a všichni si to moc chválili. :-) Je to také celkem levné, za třípatrový dort a 4 kg koláčků jsem platila 2500. Zajela jsem si to objednat osobně.
Odpovědět
Já se rozhoduji mezi chbaovickou a e-dorty.eu.Přemýšlím že si objednám koláčky a minidezerty na zkoušku a pak se rozhodnu. Jen si myslím že v té Chabařovické to pokaždé dělá někdo jiný takže ta kvalita asi není úplně zaručena
Odpovědět
Profilova fotka
To máš asi pravdu, že se tam ti učňové točí, ale dohlíží na ně mistrové a tak by nepustili ven nic nedobrého ;-) Ale za zkoušku nic nedáš :-) Já osobně jsem byla nad očekávání spokojena ! :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
annamarieveronika: Ještě se chci zeptat měli jste od nich něco na zkoušku nebo jste do toho šli bez ochutnávky? A jaká je s nima komunikace? Díky za info
Odpovědět
Článek se načítá
hoj, taky jsem premyslela nad chabarovickou, ale mame termin 2.7. a to nam asi uz nikdo u nich nic neudela.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Také řeším odkud koláčky. SVatbu máme 20.srpna - takže taky pochybuju že na učňáku někdo bude. Nemáte někdo typ na koláčky poblíž Benešova?
Odpovědět
Ahoj holky tak mám po ochutnávce a super koláčky i minidezerty ty jsou sice úplná klasika ale výborný. Dort si myslím že poměr cena výkon taky super krém takový máslo ale lehký když by byl s příchutí tak ok. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rouy Ahoj, na zkoušku jsme nic neměli. Ono to bylo tak, že jsme si dort a koláčky objednávaly týden před svatbou, protože paní, která nám ho měla dělat a se kterou jsme to měli domluvené tak to bohužel nevyšlo. Na tohle učiliště jsem narazila když jsem projížděla internet :-) a jsem ráda, že jsem to udělala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rouy A do toho dortu udělají i jinou náplň, než máslovou? Trošku se toho bojím, aby to nebylo těžké... Je tedy pravda, že potřebuji taky velký dort pro 70 lidí, ale pořád si říkám, jestli by to nešlo udělat nějak odlehčeně :) Na minizákusky jsem od nich taky koukala, ta cena je výborná... A ono klasika je občas lepší než nějaký hokus pokus :)
Odpovědět
Já od nich budu mít koláčky, minidezerty a studené mísy. Sladké je úúúžasné a jednání paní Novákové taky skvělé :-D
Odpovědět
martinan: já taky zarpul¨tile trvala že nechci máslo ale je to chuťově zvláštní: je to jako na pohled tužší ale když to dáš do pusy tak se to tak rozpustí a nenechává to žádnej povlak na jazyku jako máslové nechávaj takže já když jsem si to nechala proložit ovocem bylo to super i piškotek byl fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nevíte někdo jestli pečou i přes prázdniny (srpen) ?
Odpovědět
Profilova fotka
@rouy Díky za informaci, příští týden tam chci zavolat, minimálně na ty minizákusky :) Máš představu, kolik se jich vejde do kila?
Odpovědět
martinan4: myslím že cca 50-52 ks. Mají asi 8 druhů myslím ale 2 z toho mi nějak extra nechutnaly takže budeme mít 6 druhů
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@rouy @martinan4 @petra273 Ahoj Holky prosim Vas jake ste mali kolacky ( myslim jake druhy )? Mohli ste si i vybrat jake chcete a tak???
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Ahojky, nakonec jsem je měla od jinud a byly vynikající, bylo to Cukrářství Victoria.
Odpovědět
@martinan4 to jako vazne, ja im psala a oni mi rekli ze za jeden minizakusek chcu 10 kc tak to je i na stranke? Za kolik si je mnela ty? A plus za dort mi rekli o 3 tis vic nez jine cukrarstvi
Odpovědět
@niccky.z ahoj, byla to klasika náplně - mák, tvaroh, ořech, šiml, povidla a myslím, že i meruňka. My si nijak speciálně nevybírali a byli skvělý :-D
Odpovědět
@petra273 A nevis ci delaji i typicke zakusky ne kolace , myslim tym puncove rezy, laskonky, spicky, veterniky???
Odpovědět
@niccky.z dělají, stáhni si z jejich stránek výpis zboží. Tuším, že to tam mají. My měli minidezerty a byly vynikající.wéwéwé.ouchabarovicka.cz
Odpovědět
@petra273 tak jsem to nasla :) a co si mala v minidezertoch jake druhy zakuskov?
Odpovědět
@niccky.z laskonky, minibrambůrky - ty byly nej, košíčky, tmavý řezy, věnečky, víc si nepamatuju. Tyhle minidezerty dělají jako směs po kg...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?