Cukrárna Mima, máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, prosím, máte někdo zkušenost s cukrárnou Mima? Koukala jsem na jejich stránky. Mají docela hezké svatební dorty a ceny jsou taky dobré. Děkuji za informace
Odpovědět
Ahoj, taky budu ráda za nějaký "čerstvý" příspěvek na toto téma. Přemýšlím, že se v neděli do cukrárny zajedeme podívat a ochutnat...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 Tak mi prosím dej vědět. Ještě jsem tam nebyla :-)
Odpovědět
@ammy001 Ahoj, nakonec jsme tam nejeli :-( Došlo mi, že když se dopředu neobjednáme na ochutnávku, že tam stejně nic nevykoumám. Z větrníku a buchet nepoznám, jak chutná svatební dort a koláčky.... Ještě přemýšlím o Fishr cukrárně a Cvrčovické nebo Krušovické pekárně, ale tam bude ten samý "problém". Budeme se muset domluvit na ochutávce.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 To nevadí. Koukala jsem na dorty od Rozárky. Řekla bych, že vzhledově vypadají mnohem líp jak v Mima a i ceny jsou podobné. Je to v Hostivicích takže já to mám kousek. Psala jsem paní a není problém udělat ochutnávku. Ale taky jí mám dát vědět kdy přijdu :-) Takže to bude asi všude stejné. A v záloze mám právě i toho Fishra. Ale ty jsou trochu dražší. Ale děkuji
Odpovědět
@ammy001 Teda, ta Rozárka to má nádherné! Jsem z Ruzyně, takže Hostivice mám tři kilometry :-) Tak dej vědět ty, jak jste dopadly na ochutnávce :-) Ty ceny má ale uvedené od... To bude třeba za nějakou menší variantu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 Tak to máš taky kousek :-) Já jsem přímo z Hostivic. Chtěla jsem tam zajít tento týden. Ale jsem nemocná a teď mi začíná malá prskat. Tak snad tam zajdu příští týden. Koláčky májí taky.
Odpovědět
Ahoj holky,prosím Vás byli jste někdo na ochutnávce? Objednala jsem si dort u nich,ale na ochutnávce jsem nebyla...tak doufám,že bude dobrý.
Odpovědět
u ty rozárky
Odpovědět
@ttanaa Zatím jsem na ochutnávce dortu nikde nebyla. Teď máme období ochutnávek koláčků :-D Dort možná vezmu bez ochutnávky. Hlavně ať je hezký :-)
Odpovědět
doporucuji dorty od rozárky , opravdu výborný dort, chutnal moc dobre a byl nádherný! :-) :-) :-)
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám aktuální příspěvek ohledně cukrárny Mima v Unhošti. Dnes jsem tam objednala svatební dort a minidortíky (mají 12 druhů a stojí 4,- kus). V cukrárně bylo málo lidí, takže se nám obě paní věnovaly a pomohly s výběrem. Opravdu perfektní přístup, ukázaly velikosti dortů, nabídly příchutě. Ani po nás nechtěly žádnou zálohu! Jsem moc spokojená a těším se na výsledek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ttanaa Ahoj, prosím tě. Kolika kg jsi měla dort? A Náplně a korpus?? Já jsem ještě nikde nebyla :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucie1984 Ahoj, tak to je super. Já jsem se teď na vše trochu vybodla :-) Udělali ti ochutnávku? A co koláčky? Mají ty máčený v rumu a cukru? Vybrala sis dort z katalogu?
Odpovědět
@ammy001 Ochutnávku jsme neměli :-( Ale protože jsem slyšela osobně chválu od jedné nevěsty a tady na Beremku je taky pár nevěst spokojených, tak jsem to riskla. Máme objednaný svatební dort 24 č.674 (kytičky budeme mít růžné odstíny hnědé). Koláčky budu objednávat v učňovské pekárně, na ty jsem se ani neptala. Zatím z toho mám dobrý pocit, tak snad bude chutnat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 Tak to je prima. Máš svatbu dřív než já :-) Dáš mi pak prosím vědět jaký byl? Na ten jsem koukala taky. Líbí se mi i č. 41b,46, a 51c. Vůbec nevím podle čeho vybírat :-) Kolika Kg a na kolik tě vyjde? Koláčky jsem taky chtěla učňovské. Ale svatbu mám těsně před prázdninami 27.6. v jednom učilišti my řekli, že to už nepečou :-( Odkud je budeš objednávat? Za kolik? A jsou to ty máčené v rumu a sypané cukrem? A ještě jedna otázka. Kolik máte lidí? To je otázek co :-D
Odpovědět
@ammy001 To je jasný, že dám vědět :-) Ten 46 jsem měla jako náhradní variantu. Jen nemám ráda kaly. Ale oni ti udělají úplně cokoliv. Psali si všechny odstíny barev, co se mi hodí a říkali, že mi vymodelují i třeba kytičky podle toho, jakou budu mít kytici... Já zase nejsem taková detailistka. Takže jsem ukázala na ten, co se mi líbil, vybrali jsme náplň a barvu a nazdar :-D Větrníky mají výbroný, tak tohle zvládnou určitě taky. Domluva s nima byla úplně parádní, neumím si představit, jak bych objednávala dort u Fishra. Tam bych svoje požadavky křičela přes frontu k pokladně a stejně by mě nikdo neposlouchal :-D A zaplatila bych třikrát tolik! Koláčky budu objednávat v Hornbachu v té učňovské pekárně z Kladna. Mají kilo za 260kg. Ale jsou to ty klasické koláčky. Ani rum, ani cukr. Ale zkoušeli jsme koláčky asi z pěti různých míst a tyto byly nejlepší. Budeme mít celkem i s námi jen 20 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 A kolika kg je a cena? A ten top byl jaký? Taky nejsem detailistka. U Fishra si to taky nedokážu představit :-) Vždy, když jsem tam byla tak tak každý řval přes sebe :-) Já právě chci ty máčené :-)Ale to bych si mohla udělat doma :-) Kolik jich je do kg víš? My máme asi 34+8 dětí. Budeš dávat výslužky? Furt nevím kolik kg objednat :-)
Odpovědět
@ammy001 Ceny platí ty, co mají v katalogu. Ten můj má 6kg a stojí 2.000,-. U Fishra byl 3 kilový za 2.500,-! Šest kilo dortu by mělo být cca. pro 40 osob. Ale mi jsme rozežraná rodina :-D takže to zvládneme i ve 20 lidech :-D Výslužky dávat nebudeme. Jen moje mamča koupila asi 10 těch papírových košíčků, že dá ochutnat koláčky pár sousedům v ulici. Budeme objednávat 3 kila koláčků do práce (pro mě i pro přítele) a 5 kilo na hostinu. Koláčků je tak 80-100 do kila. Ale jak říkám, mi toho sníme celkem dost. A navíc se trochu bojím malých porcí jídla v restauraci, takže se pak každý bude moct doplácnout dortem a koláčkama :-D To seš šikovná, že si trouchneš to udělat doma. Já bych to určitě nezvládla a tchýně se na mě vyprdla, takže je objednávám.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 Tak to jo :-) My zas tak rozežraný nejsme :-D Tak to já budu dávat výslužky. A na stole bude jen dort :-) Na koláčky si netroufnu :-) Myslela jsem to tak, že bych si je objednala a namočila a vyválela bych si je doma :-)
Odpovědět
@ammy001 Jo tááák. Že jim uděláš rumový přeliv :-D Aspoň bude veselo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 Přesně tak. Rumový přeliv s máslem ;-)
Odpovědět
ammy001 Ahoj, dort měl asi 15 kg. Náplně jsem měla různý. KAždé patro bylo jiný. Jedno patro korpus čokoládový s tvarohovým krémem. Potom druhé patro korpus ořechový s ořechovým krémem a poslední jsem měla vanilkový korpus s kokosovým krémem . :) ! DOrt byl výborný!
Odpovědět
Profilova fotka
@ttanaa Ahoj, děkuji za info. Na kolik tě vyšel cenově?
Odpovědět
ammy001 stál 3300,- a paní nám udělala ještě asi 15 mufínů zdarma . :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ttanaa tak to je dobrá cena jestli byl 15kg a vyšel Vás na 3300,-Kč. To tam musím skáknout :-) Děkuji
Odpovědět
ammy001 Pro představu Vám posílám fotku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?