Cukrárna Kolbaba, Brno. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s touto cukrárnou co se týče dortu ?? :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes jsem byla v cukrárně Kolbaba, setkala jsem se s panem ( mladý člověk ), Klocem, kterému jsem přinesla vytisknutý dorty, které bych chtěla , lépe řečeno jeden z nich ( stále jsem nerozhodná ). Probrali jsme co a jak. Řekl mi svoje názory, pro kolik lidí dort asi bude, a cenu. Popravdě řečeno jsou dorty dražší, ale musím říct, že luxusní !!! Takže kdo chce kvalitu a moc pěkný vzhled, tak doporučuji. A to nemluvím o zákuscích. !!! :-D
Odpovědět
z teto cukrarny jsem jedla asi svůj nejlepsi dort v zivote :) jogurtovo - tvarohovy - ovocny - fakt výborný, osvěžující... ale na svatbu tenhle typ dortu nedoporučili - protoze nevydrzi stat na stole a musi byt v lednicce, tak nakonec mame dort od tama kde zakusky (tady by to v souctu vyslo moc draze) ale fakt byl vyborny
Odpovědět
Dnes jsem navštívila cukrárnu Kolbaba v Brně na Kounicove a jsem smutná ze zamračené neochotné obsluhy a zákusek byl oschlý. Snad to bylo jen výjmečně, dnes neměli svůj den.
Odpovědět
Profilova fotka
aj ja mam negativnu skusenost, zivajuca obsluha pri objednavani, ocividna unudenost a neochota.... sladkosti mi neprisli nijak vynimocne. mozno som neskusila tie prave. ale aj ten najlepsi zakusok skazi absolutne zly pristup personalu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
u Kolbaby jsem byla minulý týden kvůli konzultaci dortu. pan Kloc mě nechal 20min čekat a pak se omluvil, že nemá čas. dnes jsem se setkala s jeho kolegyní. byla velmi příjemná, ale ukázalo se, že jejich cukrářské schopnosti nejsou velké. pokud jde o vzhled dortu nedokázala naplnit naše požadavky. koupili jsme s přítelem tři zákusky na ochutnání a ani jeden nedojedli. korpus dělají jen standardní piškotový a ten lepí různými krémy, které jsou ochuceny umělými esencemi. rozhodně nedoporučuji.
Odpovědět
Na cukrárnu jsem narazila náhodou cestou kolem a podle luxusně vypadajících kousků za výlohou se nechala zlákat. Konečně nekomoušské dortíky, a že já jsem na sladký :-D , ale bohužel také musím spíše nedoporučit, vypadají úžasně, ale chuťově je to průměr, dost suché. Za mě tedy: na svatební dort ne, ale posezení s kámoškou ano.
Odpovědět
tak ty komoušské jak říkáš dortíky byly aspoň chutné, ne to odrbané cukroví, co prodávají dnes, rozhodně byl lepší výběr, to jsou debilní názory
Odpovědět
Dorty z kolbaby vypadají úžasně a jsou výborné. Svatbu plánujeme až příští rok, ale už teď si jsem jistá, že budeme objednávat dort právě v kolbabě. Ochutnali jsme od nich řezy i objednávali několikrát dort a vždy byly moc dobrý. Svatební dorty mají některé nafocné na fb a vypadají luxusně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
zakusky měly oschle, chutnaly více méně dobře až na ten vzhled. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě teda dort od Kolbaby chuťově i vzhledově rozhodně ano, ale mám strach z toho, že ta šlehačková náplň v teple nevydrží a dort se "rozjede". Máte s tím některá zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@capybarka ja mela dort z Romance v Lisni (snad se nepletu, Brno neznam). Tri patra, dve slehackove, spodni radeji maslovy krem, cele potazene marcipanem. Bylo slusny dusno a dort bez problemu vydrzel cestu v aute vic jak pul hodiny a odpoledne potom vic jak hodinu v restauraci na svatebnim stole. Nechali sme ho potom dat zas do chladaku, presunuli sme se k ostatnim svatebcanum ven, na garden party, a tam opet v pohode venku vydrzel asi hodinu. Ale v horku urcite nezvladne stat pul dne na stole si myslim.
Odpovědět
Profilova fotka
@saraha1 My budeme mít svatbu v dubnu, tak počítám s tím, že horko nebude, ale i tak mám strach. No zkusím se poptat přímo u nich v cukrárně, tak se to řeší. Ony ty jejich obyčejné dorty bývají velká vrstva šlehačky a jen trochu piškotového těsta. Každopádně díky :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@capybarka nemas zac :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tak včera jsme byli na schůzce v Kolbabě. Ochutnali jsme 3 zákusky a byla to lahoda! Nakonec budeme mít 3 patra a každé bude mít jinou náplň 1.p jogurtovo brusinkové, 2.p čokoládovo višňové a 3.p oříškové. Bude šlehačkový, jelikož ty máslové hutné krémy nesnášíme-nedají se jíst a na léto jsou moc těžké. Sice ta cena je trochu šok, ale nechci na své svatbě šetřit, hlavně na jídle. Máte někdo další zkušenosti?
Odpovědět
Holky mi jsme u Kolbaby ochutnávali na veletrhu ve Vaňkovce, má náplně moc dobré, měli tam také ten tištěný katalog k výběru, ale vystaviy tam 2 dorty, jako jejich špičku, a ty teda vypadali otřesně, marcipán popraskaný, nepřesný, čokoládový dort vypadal jak ušmudlaný, vůbec ta čokoška nebyla dobře rozetřená... ale minizákusky měli teda špičkové a krásné... do dortu bych od nich nešla byť bude určitě chuťově výborný.
Odpovědět
Tak ja musim rict, ze jsem u Kolbaby dort objednany, ale nakonec se mi proste prestali ozyvat, zadna reakce, musela jsem na posledni chvili shanet jineho dodavatele. Povazuji to za naprosto neseriozni jednani....
Odpovědět
Ke Kolbabům jsem se zašla podívat, ochutnala jsem pár zákusků a projednala možnosti. Nakonec jsem se rozhodla proti. Vzorové zákusky jsou chuťově ok, ikdyž nic výjimečného. S přístupem jsem extraspokojená nebyla, chápu, že toho mají moc a že je jeden usmolený svatební dort s pár zákusky nevzruší, ale myslím, že by to při profesionálním přístupu nemělo být z chování poznat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dorty chutnají dobře, ale jsou zmražené, proto se mimo lednici po chvíli rozjedou, nedrží tvar. Nedoporučuji :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?