Cukrárna Amarilis v Praze - máte zkušenosti?

Ahoj holky, vybírám svatební dort a ne a ne sehnat něco podle našich představ za rozumnou cenu. Svého favorita jsem našla levněji v cukrárně Amarilis v Praze. Nemáte s nimi některá zkušenosti, jestli dorty odpovídají fotografii, jak jsou na tom chuťově apod.? Mám jí sice trochu z ruky, ale pokud bych dostala dobrá doporučení, tak se tam určitě vypravím :)
Odpovědět
@claimee mela jsem od nich svatebni kolacky, ale ne primo na hostinu, ale do vysluzek, co jsem davala v Praze (svatba byla jinde). oproti tem v miste svatby byly dvakrat tak drahe, chutove rozhodne prumerne - ani spatne, ale ani vynikajici. byla jsem v cukrarne, co maji ve vysocanech.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradce jsem tam objednavala svatebni dort. Naprosto jedinecna komunikace, mluvila jsem primo s panem cukrarem a vse zaridila pres email a pres telefon. Kamaradka pak sla jen na ochutnavku a zaplatit zalohu. Dort dodali bez problemu a snoubenci i hoste byli s dortem moc spokojeni. Za kamaradku tedy doporucuji. Jinak jsem take zaslechla od jedne svatebni agentury, ze jednou vypomahali neveste, ktera s touto cukrarnou mela problem. Dejte tedy na instinkt, kdyz mate pocit, ze to probehne fajn, jdete do toho, kdyz ten pocit nemate, hledejte dal. :-) Ja od kamaradky dostala prani po svatbe s podekovanim za zarizeni svatebniho dortu. (jejich agentura "Adam a Eva" totiz za dort chtela dvojnasobek, na coz kamaradka nemela v rozpoctu jiz misto) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?