Čokoládová fontána s ovocem

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, kde bych prosím Vás sehnala k pronájmu čokoládovou fontánu? Nějaké osobní doporučení, který typ je například nej a který naopak nebrat? Nemám v tomto směru vůbec představu... Budeme mít cca 60 - 70 svatebčanů, ale předpokládám, že ji využijí především děti. Děkuji za doporučení. A.
Odpovědět
http://www.cokoladova-fontana.cz/pron... http://www.pronajemfontan.cz/cokolado...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, fontánu půjčujeme již několik let. Čokolád máme na výběr 5 druhů tmavé. Každému chutná něco jiného, proto dáváme na ochutnání. Pro počet 60 lidí budete potřebovat 2 kg čokolády + olej na ředění. Fontána je pěkné zpestření na oslavě..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@pekarnazdena Dobrý den, na kolik by prosím vyšlo zapůjčení fontány se vším potřebným pro 100 lidí? díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro 100 lidí je potřeba cca 3 kg čokolády + olej na naředění(ten nedodáváme). Za čokoládu 450 Kč, půjčení 300 Kč. Vratná záloha za fontánu je 1000 Kč, při vrácení fontány ve funkčním stavu zálohu dostanete zpět.. Pokud budete mít zájem, kontaktujte nás na e-mail.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@martasek84 Dobrý den, fontány pronajímáme na svatební hostiny již od roku 2012, naše fontány mají moderní vzhled, plníme je kvalitní belgickou čokoládou a nepoužíváme žádné rostlinné oleje, tuky nebo jiné náhražky. Fontánu si můžete pronajmout samostatně, nebo s obsluhou a luxusními doplňky. Díky tomu se o instalaci, čištění ani správný chod fontány nemusíte starat. Stačí si jen užívat plnou čokoládovou chuť… Kontaktujte mě do e-mailu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?