Čo upiecť na svadobný raut, aby to chvíľu vydržalo?

Ahojte, svatbu planujeme s cateringom na obed a potom na vecer raut, kde uz si budeme chystat vacsinu jedal svojpomocne. takze ak riesite cosi podobne a mate nejake tipy co upiect, tak aby to vydrzalo aspon 2, 3 dni dobre, poslite prosim recepty.. svadba bude koncom cervna, takze obavam sa, ze uz bude dost teplo a priestor v chladnicke nie je uplne neobmedzeny :( zatial planujeme svadobne kolacky a v piatok na rychlo upiect nejake slane zaviny, zo sladkeho este nejake cukrovi (linecke, kokosky), medovnikovy rez (ktory si to odlezanie vyslovene vyzaduje) a nejake cupcakes. na internete som nasla este tieto recepty http://www.toprecepty.cz/recept/11317... a http://recepty.chytrazena.cz/trvanliv... takze asi vyskusam aj to.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji kucharku Party z edice Apetit, jsou tam skvele recepty jak na jednohubky, sladke i slane, napoje, tak i na vetsi jidla, ktera se daji pripravit predem :-) a jako bonus par receptu na vyprostovaky na rano den po oslave :-D
Odpovědět
Ahoj, asi nic moc nového neporadím, ale my budeme péct perníčky, linecké cukroví zdobené královskou glazurou, sladké záviny a svatební koláčky. Na svatební koláčky mám bezva odzkoušený recept. Týden vydrží krásně čerstvé, takže kdybys náhodou chtěla poslat recept, tak mi napiš :)
Odpovědět
@barusha_ Úplnou náhodou jsem teď nedávno pekla Bratislavské rohlíčky a dle původního receptu se tam dává sádlo místo másla a musím říct, že jsem byla ohromená. Rohlíčky absolutně vláčné i týden po upečení ;-)
Odpovědět
@karol2014 Ahoj, můžu tě poprosit o ten recept na koláčky? :-) Díky moc.
Odpovědět
ja som skusala piect tieto kolacky http://ekucharka.net/svatebni-moravsk... (recept som nasla niekde tu). minimalne tyzden boli dobre, dlhsie sme nevydrzali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Slane tycky z listoveho testa - syrove, sezamove, makove, slane. Jinak ze slaneho jeste muzes pripravit zeleninovy salat, testovinovy, oblozeny syrovy/masovy talir, dat k tomu orisky, hroznove vino, apod. K tomu nakrajet pecivo. Jinak co mel kamarad na svatbe, byly male croisanty plnene klobasou/parkem. Potom se take dava klasika - rizecky a gulas.
Odpovědět
upečte řízky!:-))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@marketaaj @viki83 nejako mi tu zapadli vase odpovede! dakujem, presne nieco take mame v plane, tak snad to vsetko dobre dopadne, uz sa to blizi :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.svatebnidortroku.cz/online..., třeba tu najdeš nějakou isnpiraci ;)jsou tam i recepty..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?