Co na svatební dort místo postaviček ženicha a nevěsty?

Profilova fotka
Cérky, máte nějaký tip co dát na dort místo kýčovitých sádrových postaviček ženicha a nevěsty? Nedávno jsem tu viděla keramické ptáčky - kavky na medovníku, ale tuším že měli takové společné příjmení, tak se to hodilo :) Máme abstraktní příjmení, tak k tomu nejde nic sladit. Chtěla bych něco milého, třeba i trochu vtipného, hlavně žádný čínský kýč :) ...napadá vás něco? klidně vkládejte i fotky nebo odkazy na ně. Děkujuu :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My máme v plánu červeno bílou svatbu a na svatební dort místo postaviček červené růže.
Odpovědět
My budeme mít zabodnuté naše štrasové iniciály L&M
Odpovědět
@marketa_ taky jsem nechtěla ty klasické postavičky na dort co nabízí v půjčovnách. Tak jsem hledala a narazila na moc šikovnou slečnu, která vyrábí postavičky nevěsty a ženicha ze dřeva. Jsou to moc roztomilé a krásně udělané figurky. Dělá je na zakázku takže si je můžeš nechat vyladit do barvy svatby a podle fotky taky nechat udělat tak, aby vypadaly jako vy :-) teda aspoň rámcově (hlavně barva vlasů a oblečení). My jsme si ještě nechali udělat našeho psa a jsem z figurek nadšená :-) přikládám fotku
Odpovědět
Profilova fotka
@veroniquecz to je hezký nápad, my přeci jen tam chcem mít nějaké "postavičky" nebo něco zajímavého prostě :) @flowerbl super! můžu se podívat jaké? :) @laky_m parádní :) si pak můžete ještě někde vystavit :)
Odpovědět
@marketa_ mám to na jedné fotce v albu opravdu doma
Odpovědět
@marketa_ jj určitě zůstanou na památku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl tak to je super řešení ;) když se mi nebudou líbit žádné postavičky, zapichnu tam nějaká písmenka ;)
Odpovědět
Profilova fotka
my meli jahudky:
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Možností je opravdu spousta a dnes jsou cukrářky tak šikovné, že Vám vymodelují na dort téměř cokoliv. Asi bych se spíš zamyslela, co se k Vám stylově hodí, ať to není úplně bezúčelné. Vemte v úvahu motiv svatby, použité barvy, svatební oznámení, to, co máte s partnerem rádi... a určitě něco vymyslíte. Uvádím pár inspirací, více jich najdete na našem facebooku.
Odpovědět
My měli živá kvítka a bylo to hezké. Fotky máme na http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
My plánujeme místo postaviček růže přikládám foto mojí představi. Vypadá to moc krásně :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My teda měli víc svatebních dortů. Na hlavním jsme měli jen růže. Na jednom jsme měli klasické postavičky ženich a a nevěsty, pak jsme měli labutě...to vypadalo moc pěkně....ale viděla jsem i,že mají třeba prstýnky
Odpovědět
Máte nějaký motiv, co provází svatbu? My máme čtyřlístek a taky budeme mít ptačí příjmení tak vyhráli ptáčci =)
Odpovědět
Profilova fotka
kamarád měl figurky z lega a někde jsem tady viděla že měli figurky z člověče, protože měli svatbu na téma "Člověče, nezlob se!", pak tady byly i různé srdíčka a mě se taky hodně líbí ptáčci, i když nemám a ani nebudu mít ptačí příjmení
Odpovědět
Profilova fotka
Pro doplnění přidáváme ukázku dortu z naší svatby, který měl na sobě, vzhledem k tématu svatby, model letadla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ my budeme mit monogram
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsem našla album tady: http://www.beremese.cz/fotoblog/l_e_k...
Odpovědět
Profilova fotka
@peettuullee nad motivem právě pořád přemýšlíme, máme abstraktní příjmení a taky nás nespojuje nic co by se dalo takto vyjádřit....už jsem na to založila i spešl diskuzi :D jinak - ptáčí příjmení závidím, taky se mi líbí ptáčci na dortě, ale nevím, jestli by se nás pak všichni neptali proč :)) @anunek @svatbaspribehem to je fakt parádní, musíme taky vymyslet něco originálního :)) @atkah to vypadá moc pěkně (i když máme CH :-)) ) ...písmenka si nechávám v záloze, až když nás nenapadne nic jiného :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anunek super inspirace, díky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si ptáčky vyrobila, a také nemáme ptačí příjmení, to bychom museli mít asi na dortu louži (jako Kalužovi :-D ), a ptáčci mě navíc nestáli vůbec nic, krom jednoho dne práce a jedné staré haleny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ Dort nejen dobře vypadal, ale také skvěle chutnal :-) A to letadélko jsme navíc využilo coby "polštářek" na prstýnky :-) Budeme držet palce s vymýšlením a kdybyste se chtěla na něco zeptat či poradit, dejte vědět :-)
Odpovědět
A co tak nechat se udělat nejaké atypické srdce,nebo vzory z isomaltu?http://bulik.buresovi.cz/photogallery.php?album_id=271,http://forum.dortomanie.cz/gallery/image_page.php?album_id=9051&image_id=193237&sk=t&sd=d&st=0.Vypadá to hezky,popravdě peču dorty už nejakou dobu a tohle je fakt super,ale ještě jsem to nezkoušela.
Odpovědět
Profilova fotka
MY budeme mit neco takoveho, sice je to klasicka nevesta a zenich ale kdyz tam poslu svoji fotku v satech a zenicha v obleku tak to udelaji presne tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ Ja jsem pro jednoduchost. Bud kytku nebo nic. Vzdyt to taky pekne vypada. Originalita budiz, ale ne za kazdou cenu http://www.beremese.cz/fotoblog/marke...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit jen ruzicky a dve spejle se srdicky a nase inicialy. Nejsem zrovna fanousek ruznych vtipnych nebo "vtipnych" figurek..
Odpovědět
ahoj, my budeme mít dort bez figurek ve tvaru srdce s jahodama navrchu :) a dort se mi tak líbí, že na něj už nic dávat nebudu. Takže bych ani nezavrhovala variantu bez postaviček či jiných dekorací. http://www.fregatta.cz/FOTO/Fotky%20V...
Odpovědět
My jsme měli šištičky :-). A segra nám nechala udělat ženicha a nevěstu z postaviček seriálu ovečky Schaun, kterou milujeme :-D . Nebyl to kýč, bylo to hezké ... , ale postavičky byly mimo dort.
Odpovědět
Profilova fotka
Je vůbec nutné na dort něco dávat? V jednoduchosti je krása, my jsme na dortu neměli nic a všichni ho moc obdivovali (viz foto). Jinak velmi hezky vypadjí živé květy, které ladí ke svatební kytici.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@anunek Ahoj Anu, vím, že je to už úplně neaktuální, ale zaujal mě jeden obrázek, který jsi sem dávala, ten s těmi ptáčky (obr.nad myšičkama). Beru si Slavíka a hrozně nás to rozesmálo, jen to nemůžeme sehnat. Nevíš, kde bychom se měli poptat? Moc děkujeme a zdravíme, Nela s FIlipem :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?