Co na dort místo jahod? Svatba bude do červené barvy

Ahoj holky, chtěla jsem nechat udělat svatební dort aby byli navrchu jahody (jelikož máme svatbu do červené barvy) jenže máme svatbu až v polovině září a to už jahody neseženeme, co bych mohla nechat dát navrch místo nich? Červený marcipán nechceme, takže vůbec nevím..... :-| Děkuji za jakoukoliv radu..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím že jahody se dají sehnat kdykoliv i v zimě..je pravda, že si za ně trošku připlatíš, ale zase bych se kvůli tomu nevzdávala představě o svatebním dortu ;-) taky máme v září a jeden z kandidátů na dort je navrchu s malinami.. :-) Ale kdyby přece jen..tak mě napadli třeba oříšky v čokoládě v červeným obalu..nebo ňáké bonbony (lentilky, želé,..) a nebo ještě brusinky, ale ty nevím jak by chutnali na dortu ;-) Nevím jakou máš představu o dortu, ale jde udělat aji krásně červený nadýchaný krém..ale bejt tebou tak se nevdávám jahod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
V makru mají jahody celý rok, takže bych se toho fakt nebála.
Odpovědět
presne tak, jahody se daji sehnat kdykoliv. Nejsou tak levne jak v sezone, takze zalezi na tvem uvazeni kolik bys jich potrebovala...predpokladam, ze si delate dort sami doma. Osobne si myslim, ze pokud bys tam chtela jahody a pujde ti to dohromady i s prichuti dortu, tak bych tech par korun navic obetovala a sla do toho.
Odpovědět
Profilova fotka
@czacza V dnesni dobe jsou jahody k dostani bezne po cely rok. A jinak si myslim, ze pani cukrarka by Ti urcite poradila.. :-) Pripadne tam muzes nechat naaranzovat kytku, kterou budes mit jako svatebni.
Odpovědět
Jéé, holky, děkuju moc za radu, asi máte pravdu, tak asi fakt půjdu do toho jahůdkového :)
Odpovědět
Profilova fotka
@czacza opravdu jsou k sehnani kdykoli, ja mela malinovy v pulce zari :-) fotku mam v albu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?