Cheesecake jako svatebni dort

Ahojky :) Chtela jsem se zeptat...Mela jste nektera z Vas jako svatebni dort cheesecake? Napadlo me udelat si vlastni svatebni dort ...Koupit tripatrovy stojan na dort a udelat vlastne 3 cheesecaky...:) S pritelem ho milujeme a myslim,ze nikoho neurazi :) Diky :) !
Odpovědět
Profilova fotka
My to zvažujeme....ochutnáváme teď dorty z cukrárny, z které bychom to chtěli a mě osobně zatím nejvíc chutnal chesekake! :-D Přítel zatím moc nechce, ale pomalinku, polehounku ho přesvědčím, že je to nejlepší volba :-D Nee ještě uvidíme, ale víš, že si nevěsta nemá "péct" sama? To jsou takový ty pověry, já jim taky nevěřím ;-)
Odpovědět
@jancita Já si myslím, že je to dobrý nápad. Cheesecaky má hodně lidí rádo, takže určitě většině hostů přijde k chuti více, než kdyby jste jim třeba nabídli nějaký hnusný rádoby svatební máslák. Taky tady dost často nevěsty mají různé letní ovocné svatební dorty, takže až tak mimo nebudete. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám pocit, že cheescake je teď hodně moderní, ale upřímně, na svatbu nevím nevím. Ale to je možná tím, že můj favorit to rozhodně není, manžel ho nemusí vůbec a jsem si jistá, že tak půlku našich hostů bychom jím taky nenadchli. Ale záleží, jak je to u vás, jestli ho vy dva milujete a víte, že hosté (nebo aspoň většina, nejde se zavděčit všem) ho taky uvítá, tak proč ne, může to být zajímavá alternativa, zvlášť, pokud byste ho třeba doplnili ovocem a každé patro bylo trošku jiné.
Odpovědět
Cheescake ne, ale plánujeme obyčejný dort z piškotového korpusu s tvarohovým krémem a jahodami s želatinou - pro obzvláštnění bude po obvodu obložen čokoládovýma trubičkama. Říkáme se, že v létě to bude 100x lepší varianta než něco potažené fondanem/marcipanem..... Je to jen na Vás, jaký budete mít dort :) To jak to popisuješ zní dobře tak proč ne :) Možná bych k tomu přidala nějaké čerstvé ovoce na dozdobení....
Odpovědět
Já ho teda nerada :-D, ale nemyslím, že by to čemukoliv vadilo.
Odpovědět
Mně osobně cheescake nechutná a vím, že většina hostů z naší strany ho nemusí . Ale záleží na Vás, jestli ho máte rádi tak proč ne. Jen vím, že spousta lidí ho nevyhledává. :-)
Odpovědět
My cheesecake nemáme, ale jestli ho chcete tak jej mějte. Neznám nikoho komu by nechutnal. Navíc, pořád ustupovat protože ten nejí toto, tomu nechutná toto.. Udělejte si to tak jak chcete. Mě třeba strašně chutná cheesecake s bílou čokoládou a borůvkama, mňam :)
Odpovědět
Diky holky za nazory..! :) Prave , ze hodne lidem z naseho okoli chutna,takze mozna pristoupime na tuto variantu tripatrove cheesecaku a kazde patro presne.. ozdobit jinym ovocem :) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jancita Můžu se zeptat, kde budete kupovat stojan na dort? Všude jsou hrozně drahé a nebo hrozně ošklivé :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?