Cena svatebního dortu pro 50 lidí? (Praha - Kutná Hora)

Milé nevěsty, začínám s přípravami a postupně se děsím částek, které jsou nepatrné, ale když se sečtou tak vytvoří poádný balík :-o . Jedním z nich je svatební dort. Po průzkumu na svatebním veletrhu v hotelu Diplomat mi byli sděleny následující informace: Erhartova cukrárna - dort 1kg/600Kč,pro 50lidí ať počítáme s 6 - 7kg = 3600 - 4200Kč Anna Magdalena - 30 osob/cca 4500Kč, 50 osob/cca 6 - 9000Kč, 80osob/8000Kč ...zkrátka podle náročnosti a náplně Takže naprostý rozdíl..poradili byste mi nějakou dobrou cukrárnu i za přijatelnou cenu na ose Praha - Kutná Hora - Kolín? Sice to vypadá divně, že dávám hned tři místa. ale obřad se bude konat v milované KH, takže by se mohlo spojit příjemné s užitečným ;-) Díky moc, M.
Odpovědět
@sibam Toto je můj svatební dort, z cukrárny v KH, tápu její název...., ale je vyhlášená, poblíž Kauflandu. Cena cca 2400,-
Odpovědět
@sibam Ještě jsem našla foto vnitřku :-) , a byl fakt výborný
Odpovědět
Moc děkuji za tip a foto - obzvlášť toho vnitřku, chvíli si popátrám okolo Kauflandu a to by nebylo abych to nenašla ;-)
Odpovědět
Děvčata - buďte nohama při zemi. 600 Kč za kg? To dělají ve zlatých rukavicích? Na osobu postačí počítat max 100-150g(klínek)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukám že budete mít svatbu v okrese Kutná Hora což je je nedaleko ode mně, ráda Vám s přípravami pomůžu, poradím či zařídím. Kromě dortu, kytice, fotografa apod nabízím i svatební šaty k zapůjčení a v eshopu spoustu svatebních doplňků a dekorací.
Odpovědět
Profilova fotka
adnes je modní malý svatební dort a jinak cupcake pro každého hosta. :-) Jinak ze Zruče je dobrá cukrářka dorty MIFA, ale je dražší. Jinak u Kaugu je cukrárna a výrobna "U Kraba"
Odpovědět
@sonelik díky za tip - řeknu kamarádce, bydlí 10km od Zruče a vdává se po mně ;-)
Odpovědět
@petrapavla no, při zemi jsem, ale bohužel v Praze takové ceny jsou, i když po delším pátráním jsem sehnala za 450Kč, ale to byl jen medovník. No, ještě že mám kontakty na chalupě - paní mi udělá krásný dort, který nepřekročí 2000Kč a sama říkala, že z těch cen se jí udělalo špatně ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) My budeme mít dort pro cca 50 lidí. Měl mít tak 12kg. A máme 1kg za 300kč. Takže nám vyjde cca na 4.000,- i se zdobením ;-)
Odpovědět
@milujom podle mě je to zbytečně těžký dort. Pokud budete mít na hostině zákusky a koláčky, tak s 12ti kg mackem budete mít co dělat, než ho sníte. Jediná možnost - rozkrájet ho do výslužek..
Odpovědět
Profilova fotka
@petrapavla To je také v plánu do výslušek ;-) Lepší víc, než míň. Hlavně aby každý kousek dortu měl.
Odpovědět
já sama jsem zvolila paní z Kolína, která podniká při mateřské, má nádherné dorty, ale hlavně jsou dobré. Bohužel u většiny svatebních dortů jsem se stekala s tím, že byli hezké, ale nepoživatelné. V tomto pžípadě jsem vyzkoušela dort dělaný pro synovce a byl nejen krásný, ale i výborný chuťově. Dělá dorty za 350,-/kg a já počítala s tím, že na svatbu o 40 lidech bude tak cca 6-8kg. takže do 3000,- se vejdu i s nějakou přízdobou navíc. dá se najéít na FB -Dorty Kolín.
Odpovědět
Článek se načítá
hlavně neříkat, že je to svatební, to ti okamžitě cena vyletí tak o 200% ... Dorty budeme brát asi 3 (12ks nebo 24ks) od Ollies z Ostravy (mandarinka, banán a mix ovoce), mělo by nás to vyjít okolo 3.000,-. Není to ten těžký krém,ale spíš mascarpone a smetana. Dávat 5.000,- a více za dort jsou podle mě vyhozené peníze!
Odpovědět
Profilova fotka
3500 i s kolacky na stul plná bedínka cca 20kg + 100 minizakusku a dort a 1 slany bohužel mini na foto nemám :(
Odpovědět
@milujom ahojky, a od koho prosím ten dort máš?
Odpovědět
Profilova fotka
@werry25 od jedné paní z Litoměřic ;)
Odpovědět
370 Kč/ 1kg ... bývá tak standartní cena ;)
Odpovědět
Tak a mám dojednáno, objednáno, ochutnáno a mohu jen doporučit sladkosti paní Krupičkové: http://dorty-krupickova.webnode.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?